Tekniker/Technical Advisor sökes inom säkerhet i Göteborg

Rekryterare
Plats
Göteborg, Västra Götalands län
Annonserat
den 31 augusti 2016
Stängs
den 14 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Confidence är en kunskapsledande systemintegratör och tjänsteleverantör som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos våra kunder genom att förena traditionell säkerhetsteknik med IP-teknologi. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhetssystem innefattande brand, passer, inbrott samt CCTV system och IT infrastruktur. Läs mer på www.confidence.se

Arbetsbeskrivning
Som tekniker hos oss kommer du att tillhandahålla tekniska tjänster, inspektioner och service på våra kunders anläggningar. I rollen ingår även felsökning av mjukvara därför bör du ha ett brinnande intresse och god kunskap av PC programvaror. Vidare kommer du att supporta kollegor med tekniska lösningar både hos nya och befintliga kunder. Du känner även till och kan använda den lagstiftning som är kopplad till våra frågor.
Rapporterar gör du till ”Projekt Manager”.

Vem är du?
Till vår enhet i Göteborg söker vi nu en kundorienterad tekniker som har mångårig erfarenhet av säkerhetssystem inom larm, passage, CCTV samt brandlarm. Du har någon form av teknisk bakgrund och har tidigare arbetat med säkerhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket både i tal och skrift. Du är duktig på att samarbeta och skapa goda relationer. För att trivas som tekniker hos oss bör du vara en positiv och utåtriktad person som alltid ser möjligheter. Du är noggrann, flexibel och serviceinriktad.
Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession. Vidare är du en person som fokuserar på kundbehov och sätter höga normer för kvalité.
Resor i tjänsten förekommer dagligen därför är B-körkort ett krav.

Obs! Tjänsten kräver svenskt medborgarskap samt ett utdrag från polismyndighetens belastningsregister då vi hanterar sekretessbelagd information.

Vad kan Confidence erbjuda dig?
Confidence erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Vi är snabbt växande på marknaden med ett mycket gott rykte. Du kommer att arbeta i en miljö med kunniga medarbetare och du blir en viktig del av teamet. Som tekniker får du vara med och påverka och du får chans att utvecklas genom spännande projekt. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.

Hur söker jag tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Engineering. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Edemyr på 0727-30 52 46 alternativt anna.edemyr@se.experis.com
Vi tar endast emot ansökningar via www.experis.se Då vi tillämpar löpande urval; sök så fort som möjligt, dock senast måndagen den 26 september.

Varmt välkommen med din ansökan!