CGI

Senior Program & Project Manager

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 1 september 2016
Stängs
den 28 juni 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en senior projektledare som vill utvecklas inom program- och projektledning? Välkommen till oss på CGI!

CGI är inne i en expansiv fas och behöver förstärka ytterligare med seniora program- och projektledare.

Gillar du att ha kollegor som likt dig har hög motivation och hög ambition att åstadkomma positiv förändring hos våra kunder kommer du att stormtrivas hos oss!

Dina framtida arbetsuppgifter
Som senior program- och projektledare kommer du att få möjligheten att leda program eller projekt i varierande omfattning och storlek.

Projekten som bedrivs håller hög komplexitet och omfattar såväl IT som affärsverksamhet. Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du kommer att ha en nyckelroll som antingen program eller projektledare.

Uppdragen hos våra kunder är både roliga och utvecklande där du får stort utrymme att utvecklas.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha lång och dokumenterad erfarenhet av att leda program eller projekt. Det är meriterande att under de senare åren ha arbetat i större digitaliseringsinitiativ.

Som person behöver du vara prestigelös och kunna agera i kraft av egen person. Du ska ha en hög grad av affärsmässighet och snabbt kunna sätta dig in i komplexa frågeställningar. Ytterligare värdefulla egenskaper är att du delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.

Vi ser gärna att du har en projekt- eller programledningscertifiering och universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet relevant för rollen. Då våra kunder efterfrågar erfarenhet av agila metoder är detta ett krav.

Du behöver också ha goda kunskaper i svenska och engelska där du både talar, läser och skriver obehindrat.

Utöver din erfarenhet som program- och projektledare ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor.

Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

För mer information, kontakta gärna
Magnus Holgersson, 040-313858, magnus.holgersson@cgi.com

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Agile / Collaborative Method
  • Business Analysis
  • IPMA Cert Project Manager
  • PMI Program Mgmt Professional
  • Programme Management
  • Project Management
  • SCRUM