CGI

Projektledare Insurance, Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 september 2016
Stängs
den 9 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en projektledare? Välkommen till oss på CGI! Vi har stora krav på oss att växa och söker därför nya engagerade kollegor som är hungriga efter nya spännande utmaningar!

Flera av våra kunder har behov av projektledare och vi hoppas du är intresserad av att växa tillsammans med oss och bli en del av vår konsultverksamhet som stöttar och hjälper våra kunder. Vi har kunder inom både privat och offentlig sektor och har många spännande projekt på gång. Vi söker därför dig som har minst tre års erfarenhet som projektledare.Då kunderna är ett flertal och uppdragens karaktär och art varierar, arbetar våra projektledare med allt från workshops och förstudier till omfattande flerårsprojekt, vi matchar din kompetens till passande uppdrag på bästa sätt. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder kring Stockholmsområdet samt vårt kontor i Kista. Vi arbetar givetvis även tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

På CGI finns möjligheten att arbeta utomlands i något av CGI:s åtaganden ute i världen.Du har en akademisk examen från universitet eller högskola samt minst 3 års erfarenhet av att leda IT-projekt varav minst ett agilt projekt de senaste åren. Det är ett krav att du har arbetat med en eller flera projektstyrningsmodeller såsom PMI eller PRINCE2 samt mycket meriterande om du har en ITILcertifiering och är certifierad projektledare eller Scrum master.

En förutsättning för att lyckas i denna roll är att du har god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska och det är meriterande om du har drivit engelskspråkigt projekt. Du är van att leda de projektresurser som du har till förfogande samt vara föredragande i styrgrupper både för kund och inom den egna organisationen. Du har ett genomgående kvalitetstänkande och du är noggrann och engagerad. Du är inte rädd att ta för dig och är öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Du utför analysarbete, förstudier, utredningar, samt medverkar i affärsprocessen med offerter och avtal.

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna:
Kristin Duwe, telefon: +46 76 829 79 80På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Agile / Collaborative Method
  • Project Management
  • Swedish