Sogeti Sverige AB

Är du grymt vass inom Business Intelligence? Sök dig till oss på Sogeti i Borlänge

Plats
Borlänge
Annonserat
den 12 september 2016
Stängs
den 7 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Borlänge har vi nu ett sug efter duktiga BI-konsulter. I dagsläget är vi ett åttiotal passionerade konsulter, men vi vill bli betydligt fler då efterfrågan är stor. Just nu behöver vi förstärka teamet med erfarna BI-konsulter med inriktning på Microsofts BI-plattform: Microsoft SQL Server och Microsoft SharePoint.

På Sogeti jobbar vi i nära samarbete med våra kunder och utmanar ständigt oss själva för att skapa morgondagens lösningar. Vi har aktiva kompetensnätverk där du har möjlighet ta plats lokalt. Du är också inkluderad i ett stort globalt nätverk av mycket erfarna och kompetenta kollegor. Hos oss har alla fantastiska möjligheter att utvecklas både som konsult och som person, och du har möjlighet att arbeta med många olika intressanta kunder och i omväxlande uppdrag.

Sogeti är ett av Sveriges största IT-konsultbolag och rankas år efter år i topp bland ”Sveriges bästa arbetsgivare” i IT-konsultbranschen enligt Universums undersökning. Business Intelligence & Analytics är ett hett satsningsområde inom Sogeti, både i Sverige och globalt där vi har unik spetskompetens. För våra BI-lösningar har vi bland annat vunnit .NET Awards. Sogeti har även blivit utnämnda till Microsoft Partner of the Year.

Vi söker dig som:

  • är flexibel, ansvarsfull och är orädd för att anta nya utmaningar
  • känner starkt för att arbeta som konsult och är en positiv, utåtriktad och drivande team-medlem
  • trivs med och har vana av att arbeta i nära samarbete med beställare/kunder
  • har erfarenhet av Business Intelligence och är intresserad av att ta nästa steg inom området
  • har erfarenhet av SQL Server och helst också erfarenhet av SharePoint

Välkommen med din ansökan!