Sogeti Sverige AB

Vill du utvecklas ännu mer inom SharePoint?

Plats
Borlänge
Annonserat
den 12 september 2016
Stängs
den 7 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Borlänge är det starkt driv i vår SharePoint-affär, vi behöver därför förstärka vårt SharePoint-center med SharePoint-konsulter. SharePoint är ett hett satsningsområde inom Sogeti, både i Sverige och globalt.

Hos oss har alla fantastiska möjligheter att utvecklas och vara med och skapa morgondagens lösningar. Du har möjlighet att arbeta med många olika intressanta kunder och i omväxlande uppdrag. I Borlänge har vi ett SharePoint-center med många duktiga konsulter med spetskompetens inom bl. a. dokumenthantering och arkitektur. Här kommer du att vara med och utveckla kundens affär och våra erbjudanden inom SharePoint. Vi har aktiva kompetensnätverk där du har möjlighet ta plats lokalt. Du är också inkluderad i ett stort globalt nätverk av trevliga och kunniga kollegor. Läs mer här om Joakim som är en del av Borlänges mycket kompetenta SharePoint-team.

Sogeti är ett av Sveriges största IT-konsultbolag och har 4 år i rad rankats i topp bland ”Sveriges bästa arbetsgivare” i IT-konsultbranschen enligt Universums undersökning. Sogeti var den första partnern till Microsoft att certifiera sig som Services Ready. För våra SharePoint-lösningar har vi bland annat vunnit .NET Awards och Stevie Awards samt blivit utsedda till Microsoft Partner of the Year.

Vi söker dig som:

  • är flexibel, ansvarsfull och gillar att anta nya utmaningar
  • tycker om att arbeta som konsult
  • är positiv, utåtriktad och trivs med att jobba i team
  • tycker om och har vana av att arbeta i nära samarbete med beställare/kunder

Vi vill att du:

  • har god erfarenhet av SharePoint, Office 365 och Azure och är intresserad av att ta nästa steg inom dessa områden
  • gärna har god kunskap om Appmodellen, AzureAD och AAD Sync
  • har erfarenhet av programmering på klientsidan med hjälp av Client Object Model och ramverk såsom AngularJS
  • är intresserad och sugen på att lära dig nytt

Rekrytering sker löpande.