Erfaren Microsoft IT-Infrastrukturtekniker med bredd - Staples Connect - jobb i Göteborg

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 14 september 2016
Stängs
den 8 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I snart 20 år har Staples Connect levererat varor och tjänster inom IT området, fördelat på IT-konsulttjänster, service av skrivare och multifunktionella produkter samt konferensteknik med tillhörande hårdvara. Connect grundades i mitten på 90-talet och våren 2015 förvärvades bolaget av Staples som är världens ledande globala leverantör av kontorsmaterial. Idag är bolaget ett helägt dotterbolag till Staples och heter Staples Connect. Staples i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder SEK inom samtliga affärsområden. De tre entreprenörer som grundade företaget finns fortfarande kvar i verksamheten, Staples Connect levererar problemfri IT till svenska kontor på elva orter i Sverige. Läs mer om företaget på www.staplesconnect.se.

 

Din kompetens

Vi söker en engagerad och erfaren IT-Infrastrukturkonsult med hög social kompetens som gillar att jobba både operativt strategiskt med Microsoft IT- Infrastruktur. Vi erbjuder våra kunder ett åtagande där vi tar fullt ansvar till ett fast pris. Vi behöver därför hela tiden ligga i framkant med smarta och hållbara lösningar. Är du den som vill få en plats i vårt lag för att designa, implementera och underhålla våra tjänster? Som stöd i ditt arbete får du en stabil och erfaren organisation, kompetenta och trevliga kollegor, ett starkt varumärke samt en välutvecklad metodik.

Du har körkort och en betydande och bred erfarenhet med minst 5-10 års erfarenhet som infrastrukturkonsult och har jobbat med flera av nedanstående produkter och tekniker:

• Windows Server
• Microsoft System Center
• Office 365
• Active Directory
• Microsoft Exchange
• Microsoft Lync
• Client Deployment

Vem är du?

Vi tror att du också har ett sinne för humor, gillar att ha kul på jobbet och trivs i en organisation med högt till tak och nära till skratt! Du håller vad du lovar och är alltid en pålitlig samarbetspart för både kunder och kollegor. Du har dokumenterat goda resultat från tidigare projekt.

Då företaget är i tillväxtfas finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi arbetar i kompetensteam både lokalt och virtuellt där du ges tillfälle att växa i projekt i crossfunktionella team.

Om oss

Söker du en utmaning där du får arbeta brett och kreativt med IT-infrastruktur och kompetenta människor i ett välskött internationellt bolag med goda framtidsutsikter?
Staples Connect växer i Sverige och parallellt med det fortsätta att växa i Norden.

Vi arbetar med ett nytt och unikt koncept kallat IT-Online. För att lyckas med denna satsning söker Staples Connect fler kompetenta och drivnaIT Infrastrurspecialister. Hos oss finns goda möjligheter till kontinuerlig utveckling och en karriär om man så vill.
Läs mer om oss och IT-Online här http://www.connect.se/it-online/

Ansökan & Information

I denna rekrytering samarbetar Staples Connect med Experis IT och rekryteringskonsult Omar Burazerovic, för mer info: 0703-774932 / omar.burazerovic@se.experis.com.
Vänta inte till slutdatumet med att ansöka då rekryteringsprocessen pågår löpande tills annonsen förlängs eller tas ner.