Tekniker/Technical Advisor till Grundfos i Göteborg

Rekryterare
Plats
Västra Götalands län, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv
Annonserat
den 14 september 2016
Stängs
den 1 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Grundfos är en av världens ledande pumpföretag och finns representerad med över 80 bolag i 55 länder och en produktion på över 16 miljoner pumpenheter per år. Ett brett program av driftsäkra och energieffektiva pumpar och pumpsystem för applikationer inom områdena VA, industri och värme/kyla, har bidragit till en marknadsledande position inom flera områden. Så gott som varannan cirkulationspump som säljs på världsmarknaden i dag är en Grundfospump, vilket gör företaget till världens största tillverkare av cirkulationspumpar. Läs mer på www.grundfos.se

 

Arbetsbeskrivning

Som tekniker hos oss kommer du att tillhandahålla support och teknisk expertis till våra servicepartners, installatörer, säljare och andra kunder. Du arbetar främst via telefon och e-post. Vid komplikationer runt befintliga installationer ansvarar du som tekniker för att reda ut problemet. I rollen ingår det att, vid tillfälle, följa med säljarna ut på kundmöten för att agera stöd i tekniska frågor, förklara produktens funktioner samt att finna den bästa lösningen för kunden. Du kommer även utreda reklamationsärenden samt komma i kontakt med service- och reservdelsförsäljning.  Vidare kommer du på sikt också få möjligheten att hålla i produktutbildningar.

Vem är du?

Till vår enhet i Göteborg söker vi nu en kundorienterad tekniker med mångårig erfarenhet. Du bör ha arbetat som servicetekniker, teknisk säljare eller så har du relevant erfarenhet ifrån IT-sidan. Du har ett stort teknisk intresse och vi ser det som en merit men inget krav att du har erfarenhet av pumpbranchen. Det är viktigt att du behärskar det svenska och engelska språket både i tal och i skrift. Du är duktig på att samarbeta och skapa goda relationer. För att trivas som tekniker hos oss bör du vara en positiv och utåtriktad person som alltid ser möjligheter. Du är noggrann, flexibel och serviceinriktad.
Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession. Vidare är du en person som fokuserar på kundbehov och sätter höga normer för kvalité.

Vad kan Grundfos erbjuda dig?

Grundfos erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Vi är ledande på marknaden med ett mycket gott rykte. Du kommer att arbeta i en miljö med kunniga medarbetare och du blir en viktig del av teamet. Som tekniker får du vara med och påverka och du får chans att utvecklas genom spännande projekt. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.

Hur söker jag tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Engineering. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Edemyr på 0727-30 52 46 alternativt anna.edemyr@se.experis.com.
Vi tar endast emot ansökningar via www.experis.se Då vi tillämpar löpande urval; sök så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!