Senior .NET-utvecklare med erfarenhet av EPiServer

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 september 2016
Stängs
den 20 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu en senior .NET-utvecklare med erfarenhet av EPiServer till avdelningen IT Liv och Pension. Vi på avdelningen IT Liv och Pension ansvarar för livverksamheten inom Folksam samt utveckling och förvaltning för dotterbolaget KPA Pension. Arbetet bedrivs i mycket nära samarbete med affärsverksamheten. Vi sitter i moderna, nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm.

Det här gör du som .NET-utvecklare hos IT Liv och Pension

Som systemutvecklare hos oss får du möjligheten att jobba i en verksamhet som kännetecknas av engagemang och positiv drivkraft. Du arbetar med nyutveckling och förvaltning av externa och interna webbapplikationer inom KPA-affären. KPA Pension befinner sig mitt i det snabbt växande digitala landskapet där självbetjäningstjänster och webb blir allt viktigare i mötet med kunderna och där mobila enheter och sociala medier snabbt vinner mark på de traditionella kanalernas bekostnad. Kommunikation och funktionalitet smälter allt mer samman och kunderna förväntar sig att kunna förflytta sig sömlöst mellan olika kanaler och på ett användarvänligt sätt hitta personlig och relevant information. Du arbetar tillsammans med våra team som jobbar enligt agila arbetssätt och använder moderna verktyg och moderna principer för systemutveckling.

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa intervjuer med några av våra medarbetare inom IT och systemutveckling.

Är du den vi söker?

Du har en examen från universitet/högskola med önskad inriktning IT, systemutveckling eller jämförbar erfarenhet. Det är ett plus om du har erfarenhet från försäkringsbranschen och gärna inom området tjänstepension. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du har minst 5 års erfarenhet av:

  • utveckling i EPiServer
  • C#, ASP.NET, HTML5, CCS3, Media Queries (t ex jQuery), Microsoft Visual Studio, Microsoft Team Foundation Server
  • anpassning till olika webbläsare och mobila enheter
  • responsive web design
  • att jobba i agila team bestående av både kundrepresentanter, teknisk personal och andra leverantörer.

Det är meriterande om du har god kunskap inom Javascript och front-end ramverk som t ex Bootstrap.

Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer och behåller ett realistiskt perspektiv med fokus på rätt saker. Du planerar, organiserar, prioriterar och arbetar på ett effektivt sätt. Du sätter upp och är mån om att leverera inom tidsram. Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du kommer med idéer och nya angreppssätt och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och vill vara en kunskapsresurs för andra.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har ovanligt schyssta anställningsförmåner. För att stimulera samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. Här kan du se filmen om hur det är att jobba på Folksam. 

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 20 oktober 2016. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Christina Mattsson, gruppchef, 08-772 67 46.

Fackliga representanter: FTF Cecilia Graff 063-57 71 64, och Akademikerföreningen Pekka Mårtensson 08-772 63 11, och Handels Mikael Carlsson, 0708-31 51 32.

 

Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.