Key Account Manager rekryteras till NETS

Plats
Stockholms län, Stockholm
Annonserat
den 16 september 2016
Stängs
den 21 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en erfaren Key Account Manager och dessutom en sälj- och resultatdriven person som vill vara med på en spännande resa med att utveckla affärerna för NETS Merchant Services nyckelkunder i Sverige? Då är detta jobbet för dig? NETS Merchant Services är en del av Nets Group och är en av de största leverantörerna av betalningslösningar i norra Europa. Nets betalningslösningar möjliggör för företag i alla branscher att acceptera elektroniska betalningar, fysiskt eller på nätet. Tjänsten inkluderar både betalterminaler och e - handel och därmed allt som har något att göra med internationella kortsystem. Som en av ledarna, Nets hanterar betalningslösningar, informationstjänster och digital säkerhet, med en av Europas mest omfattande och innovativa produktsortiment. Merchant Services tjänar mer än 100 000 kunder och har cirka 450 anställda i Köpenhamn, Stockholm, Oslo och Helsingfors. Läs mer om företaget på www.nets.se

 

Arbetsbeskrivning
Som Key Account Manager på Nets ingår du i Large Accounts/Key Accounts teamet i Stockholm och kommer att bearbeta de största nyckelkunderna i Sverige. Du hittar kunderna inom b.la detaljhandeln, rese- samt restaurangbranschen, där du kommer att utveckla Nets befintliga samarbetsformer, men det kommer även ställas krav på att hitta nya affärsmöjligheter.
Du representerar Nets på strategisk- och ledningsnivå och bygger förtroende för Nets som partner både verksamhets- och strategimässigt. Kunderna finns över hela Sverige så arbetet kräver en del resor, dock endast över dagen.
Nets sitter i fina lokaler i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Vem är du?
Vill du vara Nets ambassadör, bidra till ökad försäljning och bygga starka affärsrelationer i ett framgångsrikt företag i framkant så är det här arbetet för dig.
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning mot stora kunder. Har du även erfarenhet av försäljning mot telecom alternativt betalningsindustrin är det meriterande. Du är en utåtriktad person som har lätt för att knyta kontakt med nya människor. Viktigt är också att du är ambitiös och målorienterad samt drivs av att göra affärer. Vidare är du en skicklig förhandlare som brinner för jobbet och har förmåga att entusiasmera andra. Du trivs med att arbeta självständigt men är även en ”team player”. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt körkort.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du får möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke på ett spännande företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Nets med Experis. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på sofia.huhta@se.experis.com.

Varmt välkommen med din ansökan!