Sogeti Sverige AB

Sogeti söker apputvecklare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 september 2016
Stängs
den 14 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Att strikt kalla oss för apputvecklare hade varit fel då vi är så mycket mer, vi skapar fulla digitala lösningar för våra kunder.

Brinner du för digitala lösningar, har du ditt huvudfokus inom apputveckling och är skicklig i utformning av användarupplevelse och gränssnitt? Då är det stor chans att du är vår nästa kollega. Vi söker passionerade och drivande utvecklare med intresse för mobilitet, appar och digitala kanaler.

Du är framåtlutad, utåtriktad och tycker om att arbeta i team. Vi skapar branschöverskridande digitala lösningar från ax till limpa åt våra kunder. Som apputvecklare och konsult på Sogeti kommer du med största sannolikhet jobba i team för någon av våra kunder. I våra team har vi mobila strateger, UX specialister, digitala arkitekter, projektledare, webbutvecklare och mobilitetsutvecklare. Vi vill att du skall bidra till vår verksamhet genom att komma med nya kreativa idéer för lösningar hos befintliga såväl som nya kunder.

Sogeti har en stabil grund med befintlig kundportfölj, genomarbetade ramverk för karriär och personlig utveckling, en global miljö med ett internationellt nätverk för dig som anställd. Hos oss har du även bl.a. möjlighet att gå programmet Appcademy för mobil utveckling, läs mer på www.sogeti.se/appcademy.

Vi söker apputvecklare, gärna med ett par års erfarenhet, som behärskar native utveckling antingen för iOS, Android och/eller Xamarin. Du har kunskap om distributionskanaler för mobila appar och goda kunskaper i objektorienterad design. Du kan Objective-C, Swift och Xcode eller Java, Android SDK och Android Studio.

På Sogeti tror vi på mångfald - vi vill ha mer av allt och vi vill att du behärskar svenska i tal och skrift.

Låter det här lockande? Tveka då inte att höra av dig redan i dag!

Har du frågor?

Kontakta mig, Anna Stålhandske, 070-3292046, så berättar jag mer över en kopp kaffe!