CGI

Enhetschef till CGI, Malmö

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 21 september 2016
Stängs
den 24 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en enhetschef till enheten Manufacturing i Region South med placeringsort Malmö. Som enhetschef blir du en nyckelperson på CGI med möjlighet att utveckla en enhet tillsammans med vårt ledarteam som brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas och få våra medarbetare att trivas och utvecklas.

På CGI arbetar vi för vår dröm:
"Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över".

Manufacturing i Region South består av ca 60 medarbetare och omsätter i dagsläget ca 100 miljoner SEK. Inom Manufacturing arbetar vi med regionens största och mest spännande företag och erbjuder tjänster inom affärssystemen M3, Microsoft AX och Microsoft CRM. En del av verksamheten bedrivs i dagsläget via offshore.

I rollen som enhetschef är du drivande i arbetet att skapa innovativa lösningar tillsammans med våra kunder med ansvar för att utveckla befintliga kunder och att hitta nya affärsmöjligheter. Du kommer att ha ett fullt resultatansvar för enheten och ett övergripande ansvar för marknadsutvecklingen inom ditt område. Som enhetschef ansvarar du för att formulera enhetens strategi för lönsam tillväxt och för att hitta nya tillväxtområden. Egen drivkraft, proaktivitet och ansvarstagande, i kombination med förmågan att bygga nätverk är en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Som enhetschef kommer du att rapportera till och arbeta nära Sara Mårtensson, VP South.Vi söker dig som vill göra skillnad! Du är en driven affärskvinna/affärsman som har en god förmåga att bygga relationer med kunder på CXO nivå. Du har förmågan att motivera och engagera dina ledare och medarbetare. Du har en positiv och kommunikativ läggning och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet som medarbetare. Du behöver vara affärsmannamässig, tydlig och strukturerad. Du kan och har viljan att göra skillnad hos våra kunder!

Vi ser gärna att du har erfarenhet från att jobba med affärssystem i ledande position samt har en god förståelse för kundens utmaningar både på verksamhets- och IT-sidan.

Du bör ha:

 • dokumenterad erfarenhet som ledare.
 • arbetat med ekonomiskt ansvar, budgetering samt resultatuppföljning.
 • god affärsmässighet med förmåga att se kundnytta.
 • erfarenhet av affärssystem som M3, Microsoft AX och Microsoft CRM.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar för att driva enhetens utveckling framåt med stort fokus på tillväxt. Detta genom lokal närvaro i nära samarbete med våra kunder och tillsammans med våra medarbetare. Med tillgång till våra globala nätverk och specialister har du möjlighet att skapa de bästa förutsättningarna för att vara den lokala leverantören med en global leveranskapacitet.

För mer information, kontakta gärna:
Sara Mårtensson, per mail sara.martensson@cgi.com eller på telefon 040-142455.

 

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • Customer Experience Management
 • English
 • Leadership
 • Microsoft Dynamics AX
 • Microsoft Dynamics NAV
 • Salesforce
 • SalesForce
 • Swedish