Sogeti Sverige AB

Testare med erfarenhet av DevOps

Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 september 2016
Stängs
den 12 december 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

”Vi är störst inom test i Solna, Stockholm, Sverige, Världen.”

Sogeti's affärsidé bygger på att kunna erbjuda de bästa IT-konsulterna på marknaden. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har. Vi vill att alla medarbetare stormtrivs och känner att de kan ta plats och göra sig synliga i och utanför Sogeti. Att ta plats är en del av vårt DNA. Vi är ett stort bolag, men har det lilla företagets mentalitet och driv. Sogeti lever på att skapa och bygga relationer med våra kunder.

Sogetis värdeord är gemensamma för de företag som finns inom Capgemini- koncernen. Våra värderingar säger oss vad vi kan förvänta oss av varandra och ger våra kunder en möjlighet att förstå vilka de gör affärer med. Vi är ett företag med serviceanda, en organisation där vi delar med oss av vår kunskap. Vi är lag- och projektorienterade. Flexibilitet och entreprenörskap är viktigt, liksom sökandet efter utmaning och förändring.

Sogeti och test

Sogeti är den största helhetsleverantören av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster. Vi har samlat erfarna testspecialister, Sogetis väldokumenterade testprocesser, samt en rad olika testverktyg i våra testteam.

Sogeti och test i Stockholm

Bara i Stockholm är vi över 100 medarbetare som arbetar inom vårt testområde. Det gör oss överlägset störst i huvudstaden.

Att vi är störst inom test ger oss inte bara möjligheten att erbjuda mängder av spännande och utmanande uppdrag hos kunder inom alla olika branscher. Med vår styrka får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges främsta testare/kvalitetssäkrare inom olika områden som dagligen tar del av vårt enorma E-universitet, certifierar sig och har kul på jobbet.

När vi inte diskuterar testning av boardingsystem med en indisk kollega vid morgonfrukosten så diskuterar vi resultatet av den senaste lakritsprovningen eller irriterar oss på chefens son som vann förra veckans GoCart-tävling.

Nu har du möjligheten att arbeta med över 100 likasinnade testare, bara i Stockholm, och utvecklas vidare i Solna, Stockholm, Sverige och världens största företag inom test och kvalitetssäkring. Just nu söker vi dig som är testare med erfarenhet av DevOps.

Läs mer om Maja, Alen och Henrik, testare/testledare på Sogeti och återkom till mig, Maja, för ett kortare samtal så berättar jag mer: 070-2634595 eller ansök med CV eller LinkedIn- profil, det går fortare än du tror.

I första hand söker vi rätt person, men för att klara av dessa arbetsuppgifter tror vi att du har:

  • Erfarenhet inom DevOps, Continuous Integration, Continuous Delivery, Continuous delivery-pipeline.
  • God förståelse för hela test-stacken från enhetsnivå till API och systemnivå
  • Kravhantering med hjälp av olika metoder som t ex Product Backlogs/User Stories, Use Cases, Story Board

  • Erfarenhet av automatisering av testfall, underhåll av automatiserade tester och införande av verktyg för testautomatisering för olika klienter

  • Erfarenhet av arbete enligt olika systemutvecklingsprocesser/ramverk, tex RUP, SAFE, Scrum, Kanban, etc

  • Erfarenhet av test med mobila enheter avseende såväl native apps som responsive design

  • För den här tjänsten krävs det att du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift

Låter det intressant? Kontakta mig för mer information:

Maja Oderstedt 070-2634595