Sogeti Sverige AB

SDM i internationell miljö

Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 september 2016
Stängs
den 20 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sogeti i Stockholm söker ständigt efter nya förmågor med vilja att leverera över kundens förväntan.

Nu söker vi en Service Delivery Manager som kommer att vara med och ansvara för vårt åtagande hos en av våra största kunder.

Som SDM kommer du att jobba i en internationell miljö där du har en central funktion. I rollen säkerställer du att kundnöjdheten ligger på topp genom att var lyhörd inför vad som händer och efterfrågas. Goda relationer är något du alltid stävar efter. Du är navet i flera projekt som ser till att samarbetet flyter på friktionsfritt mellan involverade på plats i Sverige och Indien. Det kommer även att ingå resor till Indien för att få en bättre relation och förståelse för leveransen och teamet.

Hos Sogeti har du alla möjligheter att utvecklas. Det är inte bara något vi säger. 2016 fick Sogeti utmärkelsen Karriärföretagen, en utmärkelse som påvisar vårt sätt att arbeta med medarbetarengagemang och uppmuntran till utveckling.

Hos Sogeti kommer du att tillhöra ett team med stor gemenskap och kompetens.

 


Du har jobbat ca 4 år som koordinator eller teamleader inom en IT organisation och van att ha kundkontakt. Genom din förmåga att skapa goda relationer har du inga problem med att leda och samordna team mot gemensamma mål. Det är självklart för dig att du stödjer dina kollegor och försöker hitta lösningar på frågor som dyker upp. För att lyckas i rollen är du flexibel men har inga bekymmer med att ta beslut.

 

Det är en fördel om du är van att jobba i projekt, helst inom bank och försäkring.

Flytande engelska och svenska är ett krav.

Låter detta som något som är intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan!