Key Account Manager / Säljare för Corporate Enterprise till Dustin

Rekryterare
Plats
Nacka Strand, Nacka
Annonserat
den 5 oktober 2016
Stängs
den 21 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Dustin växer och söker fler medarbetare till vår säljorganisation! Det är människorna som gör Dustin framgångsrikt, och vi letar ständigt efter engagerade medarbetare som vill växa med oss och drivs av att teamet når högt uppsatta mål tillsammans. Vardagen hos oss är både fartfylld och föränderlig, vilket kräver flexibilitet och ansvarstagande. I gengäld är vi stolta över att kunna erbjuda ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter.

 

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager hos oss på Dustin kommer du att ha ett viktigt uppdrag i företagets ambition att vara den naturliga helhetspartnern för våra kunder inom IT-lösningar. I din roll som KAM ansvarar du för en kundportfölj bestående av företagets större kunder.

Som KAM för Corporate Enterprise och Public (CEP) kommer du att arbeta strategiskt med både befintliga och nya kunder som har fler än 500 anställda. Din uppgift är att knyta dina kunder närmre Dustin och utveckla dem inom de affärsområden som Dustin erbjuder. Till din hjälp har du ett av branschens starkaste varumärken och ett professionellt team av specialister och konsulter för att driva och understödja dig i säljprocessen.

Du kommer att ha budget och totalansvar för dina kunder, och du vårdar dem på lång sikt genom en noggrann plan för varje kund. Det innebär förstås att du är delaktig i att utveckla strategin, och ta ansvar för att företaget når sin omsättning inom det utvalda segmentet. Ditt huvudsakliga ansvar är att säkerställa lönsamheten genom att utveckla affärerna inom Dustins produktportfölj.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Key Account Manager på Dustin tror vi att du har förmågan att bygga varaktiga relationer och förmågan att skapa långsiktiga affärer bl.a. genom att vara en god kommunikatör. Du är van att föra en affärsdialog både på svenska och engelska på hög nivå (CXO) i internationella koncerner, och har bred erfarenhet från branschen med djupa kundrelationer.

Troligen har du minst 5 års erfarenhet av lösningsförsäljning med goda säljresultat, inom IT och teknik. Du bemästrar både kortare och längre säljprocesser från start till mål, och du har förmågan att se lösningen framför dig hos kunden. För att vi ska fortsätta att vara framgångsrika förväntas du ha ett affärsmässigt förhållningssätt genom att fokusera på kostnader, intäkter, vinster och marknader. Du har förstås dokumenterad erfarenhet av förhandlingar och affärsavslut.

För att trivas i rollen är du strukturerad, självgående och kan prioritera. Att även administrativa arbetsuppgifter ligger i ditt ansvar är en självklarhet för dig. För oss på Dustin är det viktigt att du är en engagerad lagspelare som gläds åt såväl teamets och företagets framgång!

Vi erbjuder

Dustin utvecklas och de närmaste åren kommer det finnas goda möjligheter att växa inom bolaget för den som lyckas leverera och utveckla kundrelationerna med Dustin. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i Nacka Strand, med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Dustin är i ständig utveckling och vi lever efter vår huvudvärdering ”Win as a team”. Arbetet sker i en nordisk miljö med god stämning, högt i tak och snabbt till beslut.

 

Vi bygger vår verksamhet utifrån filosofin att framgång nås genom lagarbete. Hos oss får du jobba med engagerade medarbetare som drivs av att teamet når högt uppsatta mål tillsammans.

Vardagen på Dustin är både fartfylld och föränderlig, vilket kräver flexibilitet och ansvarstagande. I gengäld är vi stolta över att kunna erbjuda ett dynamiskt arbetsklimat med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi tror att det berikar oss som företag om våra medarbetare har olika bakgrund och erfarenheter. Genom kravställning på rekryteringsprocessen, regelbunden uppföljning och framhävande av de goda exemplen jobbar vi mot en bättre jämställdhet i hela koncernen.