Driven nätverkstekniker till TioHundra

Rekryterare
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 21 september 2016
Stängs
den 28 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är en del av TioHundra - det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri och personlig assistans. Det är en modell som ger resultat: vi har länets bästa akutsjukvård och Sveriges bästa vårdcentral. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på iPad. Vårt arbete har uppmärksammats utomlands och givit oss flera fina utmärkelser. Vi ägs av Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting och har cirka 2 500 medarbetare. Vi är ett hälsofrämjande företag med rökfria arbetsplatser och subventionerad friskvård. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

 

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga arbete kommer att utföras i första till tredje linjens drift inom områdena klienter, skrivare, servrar, lagring och nätverk. Du förväntas att genomföra förebyggande och avhjälpande underhållsarbete samt driftsättningar av nätverksutrustning. Nätverksutrustningen innefattar bland annat: switchar, routrar och i huvudsak Cisco. I tjänsten ingår egna ansvarsområden och beredskapstjänstgöring. Du kommer även att arbeta med allmän support, kluster, datalagring, installation, drift och övervakning i Microsoftmiljö.

Kvalifikationer
Du har minst gymnasieutbildning, helst med teknik-, dator, eller mediainriktning.
Vi ser gärna att du har 2-3 års arbetslivserfarenhet inom service och support med kompetens inom Microsoft- och Cisco relaterade produkter. Det är meriterande om du tidigare arbetat i projektform. Du har god erfarenhet av Hyper-V kluster, virtuell datalagring, Windows server och nätverk. Du ska även ha god kunskap om hårdvara, drivrutiner och ha en analytisk förmåga för felsökning. Tjänsten kräver även körkort vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av vårdrelaterad IT.

Som person är du glad och öppen, noggrann och serviceinriktad och har förmåga att skapa bra relationer. Vi lägger mycket stor vikt vid att du tar eget ansvar, har ett eget driv samt en god initiativförmåga och kan lösa uppgifter med gott omdöme samtidigt som du ska kunna arbeta i grupp och driva egna projekt.

Tjänsten utgår från kontoret i Norrtälje men du kommer även att åka ut inom kommungränsen och utföra service och support.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar AB med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Lena Wassén, rekryteringskonsult på Experis IT, lena.wassen@se.experis.com.

Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.