Koordinator IT-system till JTI Sweden

Rekryterare
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 21 september 2016
Stängs
den 22 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

JTI är en del av Japan Tobacco, ett av världens ledande tobaksbolag. JTI har cirka 27 000 anställda världen över, som tillsammans representerar fler än 100 nationaliteter. Företaget marknadsför världskända varumärken i fler än 120 länder och har 364 kontor, 25 fabriker, 8 FoU-centrum och 5 tobaksanläggningar. JTI Sweden bildades 2007, då Gallaher blev en del av JTI. Det är ett relativt nytt och framåtblickande företag som värnar om svenska tobaksarv från 1800-talet. JTI Sweden är marknadsledande cigarettleverantör i Sverige och en stark utmanare på snusmarknaden. Företaget har en rikstäckande säljkår, ett huvudkontor i centrala Stockholm och en dedikerad snusfabrik i Vårgårda, nordöst om Göteborg. JTI uppskattar företagsamhet och ser vidareutbildning av medarbetare som en essentiell del i företagets framgång.

 

Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt IT team i Stockholm. Du kommer att ha en betydande roll som koordinator inom systemförvaltning och utveckling. Du ansvarar för applikationsutveckling och för vår incident- och problemlösning. Vi arbetar i modern Microsoftmiljö och du får möjlighet att vara med och påverka vilka tekniker vi ska använda. Hos oss får du stor ansvarsfrihet och får vara med och påverka nya tekniker.

Du kommer att ansvara för att driva applikations- och systemrelaterade projekt inom Norden. Projekten drivs både med lokala och globala team och det finns stora möjligheter till att göra internationella avtryck.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi arbetar i Microsoft miljö och ser att du har god erfarenhet från olika applikationslösningar samt projektledning inom IT. Vårt arbetssätt är agilt och vi ser gärna att du har erfarenhet från ITIL. Har du erfarenhet från arbete på internationellt företag är det meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du har några års erfarenhet av Microsoft .Net, Microsoft SQL och C# samt kunskaper inom affärssystem.

Erfarenhet av att leda resurser i olika projekt är meriterande. Vi ser att du talar och skriver svenska och engelska då engelska är vårt koncernspråk.  

Vi ser att du har en högskoleexamen med inriktning IT eller motsvarande. Meriterande är utbildning inom ITIL och Microsoft certifiering.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är konsultativ i ditt arbetssätt, har lätt för att samarbeta, är kommunikativ samtidigt som du är driven i ditt arbete. Vidare är du nyfiken och strävar efter att ge god service.

Vi erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete och ser kompetensutveckling som en naturlig del i företagets och medarbetarens vardag. JTI sitter i fina lokaler mitt i Stockholms city och kan bl.a. erbjuda goda friskvårdsmöjligheter.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar JTI med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Pia Holmberg, rekryteringskonsult på Experis, 08-508 954 04, pia.holmberg@se.experis.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.