.NET-utvecklare med erfarenhet av testautomatisering Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 oktober 2016
Stängs
den 28 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu en .NET-utvecklare med erfarenhet av testautomatisering till avdelningen IT Liv och Pension.

Inom IT Liv och Pension ansvarar vi för utveckling och förvaltning av informations- och processtöd för KPA Pension och för livverksamheten inom Folksam. Arbetet bedrivs i mycket nära samarbete med affärsverksamheten. Vi sitter i moderna, nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm.

Det här gör du som .NET-utvecklare på IT Liv och Pension
Som systemutvecklare hos oss får du möjligheten att jobba i en verksamhet som kännetecknas av engagemang och positiv drivkraft. Du arbetar med test av externa och interna webbapplikationer samt vårt nya affärssystem för KPA-affären. KPA Pension befinner sig mitt i det snabbt växande digitala landskapet där självbetjäningstjänster och webb blir allt viktigare i kundmötet och där mobila enheter och sociala medier snabbt vinner mark på de traditionella kanalernas bekostnad. Du arbetar tillsammans med våra team enligt agila metoder och använder moderna verktyg och principer för systemutveckling. Du fokuserar på både teknisk och funktionell verifiering och deltar i planering, genomförande och uppföljning i de olika testfaserna. Du testar och bygger automattester för flöden som sträcker sig över olika tidsperioder, för webbtjänster och för användargränssnitt.

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa intervjuer med några av våra medarbetare inom IT och systemutveckling.

Är du den vi söker?
Du har en examen från universitet/högskola med inriktning IT, systemutveckling eller jämförbar erfarenhet. Det är ett plus om du har erfarenhet från försäkringsbranschen och gärna inom området tjänstepension. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du har erfarenhet av att jobba enligt Lean och med agila metoder. Du har erfarenhet av:

  • moderna testmetoder, verktyg, språk och utvecklingsmiljöer (SoapUI, TimeMachine (från Solution soft), C#, ASP.NET, Microsoft Visual Studio, Microsoft Team Foundation Server)
  • automatisering av tester via användargränssnittet (Microsoft CodedUI, Selenium eller liknande verktyg)
  • automatisering av tester av webbtjänster (SoapUI)
  • utveckling av prestandatester

Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer och behåller ett realistiskt perspektiv med fokus på rätt saker. Du planerar, organiserar, prioriterar och arbetar på ett effektivt sätt samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandards. Du sätter upp och är mån om att leverera inom tidsram. Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du kommer med idéer och nya angreppssätt och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och vill vara en kunskapsresurs för andra.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag
Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har ovanligt schyssta anställningsförmåner. För att stimulera samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. Här kan du se filmen om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 28 oktober 2016. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Christina Mattsson, gruppchef, 08-772 67 46.

Fackliga representanter: FTF Cecilia Graff 063-57 71 64, och Akademikerföreningen Pekka Mårtensson 08-772 63 11, och Handels Mikael Carlsson, 0708-31 51 32.


Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.