CGI

Microsoft Cloud Tekniker, Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 september 2016
Stängs
den 1 december 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett gediget teknikintresse och vill bli specialist inom molnteknik? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi en junior tekniker som vill utvecklas inom Office 365, Skype For Business, Azure och Exchange. Du kommer få möjlighet att utvecklas i ett sammansvetsat team där en eller flera mentorer kommer att stödja och coacha dig över tid, så att du snabbare växer in och utvecklas i konsultrollen.

Du kommer att arbeta med större kunder, inom både offentlig och privat sektor och du kommer få möjlighet att delta i hela processen i de uppdrag vi utför, varav migrering till olika molntjänster kommer att vara ditt fokusområde till en början. För att lyckas i rollen som junior tekniker krävs ett stort intresse för molntjänster och en förståelse för Microsofts infrastruktur. Du har arbetat inom IT i ett par år och har du arbetat i Lokal IT support eller liknande funktion är detta meriterande. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person är du ödmjuk, noggrann och lätt att samarbeta med. Vi söker dig som tycker om att lösa problem, och har en god förmåga att kommunicera problem och lösningar. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i högt tempo.

För mer information, kontakta gärna:
Lena Axnér, lena.axner@cgi.com

 

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Cloud Computing
  • Swedish