.NET utvecklare till Kamstrup

Rekryterare
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 22 september 2016
Stängs
den 31 december 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du bli en del av ett team, där vi tror att smarta mätare lösningar säkerställer hållbar användning av energi och vattenresurser? Vill du arbeta med utveckling i ett växande internationellt företag?
 

Om tjänsten:

Vi behöver nu stärka vårt mjukvaruteam i Täby med ytterligare en vass .NET utvecklare. Som person ser vi att du har relevant bakgrund och utbildning. Vidare är du inte rädd för utmaningar och är van vid snabba beslut. Vi tillämpar scrum som arbetsmetodik och arbetar tätt med hela organisationen.I vårt team finns det utvecklingsmöjligheter, möjligheter att vidareutbilda sig. Utöver det finns det ett generöst friskvårdsbidrag och andra lockande förmåner samt ett gäng trevliga kollegor.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Kamstrup med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Lena Wassén, rekryteringskonsult på Experis IT, 08-508 859 02, lena.wassen@se.experis.com.
Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
 

Läs mer om Kamstrup AB: https://www.kamstrup.com/se-se

Kamstrup AB är ett dotterbolag till Kamstrup A/S som är en global koncern med huvudkontor i Danmark. Kamstrup är bland världens främsta producenter av Smart Metering-lösningar för energi- och vattenmätning, representerade i över 40 länder och med en stark internationell position. Kundrelationer bygger på trovärdighet, ansvarskänsla och hög kvalitet. Våra medarbetare tar fasta på kundorientering och handlingskraft. Över 1000 engagerade medarbetare efterlever dagligen dessa värderingar och gör Kamstrup till en innovativ och global samarbetspartner.