Ledigt jobb inom IT-servicedesk på Tieto i Östersund!

Rekryterare
Plats
Jämtlands län, Östersund
Annonserat
den 23 september 2016
Stängs
den 29 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.


Arbetsbeskrivning

Till vår kund Tieto söker vi nu dig som vill jobba på en IT-servicedesk med support. Du kommer arbeta med att lösa inkommande ärenden från företagets kunder via mail, chatt och telefon. Tjänsten innebär även en del resor då du är Tietos kontakt utåt och deltar i möten med kunder/användare och beställare.

Gemensamt för alla som jobbar i helpdesken är en vilja att lära sig. Tietos kunder arbetar i en mångfald av affärssystem, program och hårdvara, så möjligheten att utvecklas är stor.

Uppdragets start är snarast med placering i centrala Östersund.


Vem är du?

Tjänsten passar dig som tidigare arbetat med IT-support. Vi söker dig som har ett brett intresse av IT och som gillar kundkontakt.

Till detta uppdrag är din personlighet viktig. Du är driven, lojal, villig att lära, positiv och en person som alltid arbetar med hög servicenivå. Du trivs även med ett personligt ledarskap, då ett stort ansvar för att jobbet blir gjort och hur du jobbar ligger på dig själv.
 

Vad kan vi erbjuda dig?

Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan dessutom erbjuda dig: 

  • Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö.
  • Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag.
  • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
  • Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Ansöka och Kontaktperson

Du söker tjänsten via ansökningslänken snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan angiven ansökningstid gått ut. Så länge annonsen ligger ute är den dock inte tillsatt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta André Norlander, konsultchef på Manpower, via telefon: 063-57 66 79 eller e-post: andre.norlander@manpower.se (vi undanber oss dock ansökningar per mejl).

Välkommen med din ansökan!

Följ oss gärna på sociala medier, Facebook: Manpower Östersund, Instagram: manpowerostersund