Suverän Systemutvecklare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 september 2016
Stängs
den 26 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara en del av en IT-avdelning vars främsta uppgift är att leverera IT-tjänster och systemutveckling till Parks and Resorts samtliga parker. Vill du dessutom arbeta i en magisk värld där sagolika minnen skapas utanför fönstret? Då är detta något för dig!

Som systemutvecklare hos oss arbetar du med systemutveckling, tester och projektledning. Du kommer att vara med och utveckla koncernens egenutvecklade kassasystem samt övriga egenutvecklade applikationer. Applikationsförvaltning efterföljer den egna utvecklingen. I tjänsten ingår även en del systemintegration mot interna system och externa partners. 

Till denna roll söker vi dig som har ett brinnande intresse för IT och dess utveckling. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en avslutad systemutvecklingsutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Har du dessutom erfarenhet av liknande verksamhet med POS och även TCPI/IP-utveckling är det meriterande. Som person är du strukturerad, prestationsinriktad och tar gärna egna initiativ. I rollen kommer du att ha kontakt med övriga avdelningar inom Parks and Resorts, vi tror därför att du trivs med att skapa relationer och att arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete.

All utveckling sker i en ren Microsoft.NET miljö med C# som språk. De databashanterare vi använder och därför ser att du har erfarenhet av är MySQL och SQL Server samt versionshantering i TFS.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. Du arbetar dagtid och får lön enligt överenskommelse.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

På Parks and Resorts brinner vi verkligen för det vi gör och vi är alla barnsligt förtjusta i att driva nöjesparker. Vi är redo för dig! Är du redo att anta utmaningen?

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Benjamin Ernryd CIO genom benjamin.ernryd@parksandresorts.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Anja Ringdahl via mail anja.ringdahl@parksandresorts.com.

Vill du komma i kontakt med rekryteringen?