CGI

Dynamics AX Developer, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 september 2016
Stängs
den 25 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI's Microsoft Dynamics leverans är störst i Norden. Vi växer nu ytterligare då vi har en god pipeline och ett flertal större projekt för leverans. Vi söker nu en utvecklare till vår Dynamics AX verksamhet. CGI har många spännande kunder som använder sig av systemet Dynamics AX och vi behöver växa med nya och hungriga medarbetare.

Du kommer att arbeta med utvecklingen av Dynamics AX i ett av våra större utvecklingsprojekt. Arbetet innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och naturligtvis det utvecklingsteam du arbetar med. Du kommer att tillhöra vårt Stockholmskontor, men arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige. Vi söker dig som är prestigelös, resultatfokuserad, socialt bevandrad och uppskattar teamarbete. Du sätter kundnyttan i första hand och har ett affärsmässigt synsätt. Du ska vara nyfiken, gilla utmaningar och innovation. Du kan kommunicera på både svenska och engelska.

Du som söker är Dynamics Ax-utvecklare som har arbetat med både Ax 2009 och Ax 2012. Du är god kommunikatör och har förmågan att på ett klart, tydligt och metodiskt sätt arbeta med utvecklingsleveransen.

För att lyckas i rollen har du gedigen kunskap inom:
• X++
• MorphX
• .NET
• MS SQL Server
• DIXF
• AIF

För mer information, kontakta gärna:
Anders Bevegård, +46 8 7034708

 

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • .NET
  • MS SQL Server

Liknande jobb

Liknande jobb