CGI

Nyutexaminerade till erfarna systemutvecklare, Östersund

Rekryterare
Plats
Östersund
Annonserat
den 29 september 2016
Stängs
den 21 december 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI i Östersund har lång historik av att utveckla IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker, och är en global leveransenhet inom CGI. Vi är idag ca 120 medarbetare men vårt mål är att bli 150.

Nu vill vi förstärka med ännu fler duktiga systemutvecklare. Vi söker dig som trivs med eller längtar till tekniska miljöer som t ex Java och Microsoft .NET.

Vi söker såväl nyutexaminerade, erfarna, som mycket erfarna systemutvecklare.Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta uppdrag på 1-6 månader till stora och längre åtaganden som kan pågå under flera år. Uppdragen drivs i egna lokaler i nära samarbete med våra kunder.

Du kommer få möjlighet att arbeta inom flera av nedanstående områden:

  • Analys, design och programmering
  • Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
  • Kravanalys för att fånga och omsätta krav till systemdesign


Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet!

För mer information, kontakta gärna:

Maria Olsson 063 - 57 69 09
Pontus Hellgren 063 - 15 22 05

Urvalsprocessen kommer att ske löpande så vänta inte med att söka. På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Agile / Collaborative Method
  • C#
  • Java
  • SCRUM
  • Swedish