CGI

Senior Verksamhetskonsult med teknisk kompetens, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 september 2016
Stängs
den 27 juli 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi behöver nu förstärka vårt team i Stockholm. Vi söker dig som är intresserad och vill fokusera på att ta fram kundnytta inom området informationshantering och har erfarenhet av dokument-, ärende- och arkivlösningar för offentlig sektor. Är det du? Välkommen till CGI!Fokus kommer ligga på att förstå kundernas behov och vilket systemstöd de behöver, genom workshops hos kund, möten med intressenter och genom att sätta dig in i kundens verksamhet. Som verksamhetskonsult kommer du arbeta med kravhantering och processkartläggning av din kunds verksamhet. Den informationen du tar fram kommer du att dokumentera och omvandla till lösningsbeskrivningar som du sedan konfigurerar systemet efter.

Du kommer att arbeta i spännande projekt som kan variera i storlek, allt mellan små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.Du har förslagsvis läst en eftergymnasial utbildning fokuserad på IT och människan t.ex. kognitionsvetenskap eller systemvetenskap. För att förstå kundens behov och kunna omsätta detta till en kravspecifikation behöver du ha en teknisk kompetens. Eftersom du kommer arbeta gentemot offentliga sektorn ska du ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från branschen, intressanta roller kan vara arkivarie, handläggare eller verksamhetsutvecklare.

Som person har du en förmåga att kommunicera väl både i tal och skrift. Du trivs i en roll där du får ha många kontaktytor och där samarbete är av stor vikt. Vidare är du lyhörd och låter alltid alla komma till tals för att arbetet ska föras framåt.

Hos CGI har du en ovärderlig chans att styra din kompetens och utveckling i den riktning du vill. CGI är ett stort internationellt företag där endast du själv kan sätta stopp för din egen utveckling.

För mer information, kontakta gärna:
Anette Lindblom
anette.lindblom@cgi.com
+46 733 98 32 33

 

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

Liknande jobb

Liknande jobb