CGI

Senior Microsoft Cloud Architect & Technician, Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 oktober 2016
Stängs
den 21 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det går bra för CGI och vi behöver fler specialister inom molnlösningar. Just nu söker vi en senior arkitekt och tekniker som har mycket god erfarenhet inom Exchange och Office 365 inom medel till stora företag. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team med erfarna arkitekter och tekniker som arbetar med större kunder, inom både offentlig och privat sektor. Du kommer att arbeta i projekt med allt från presale till implementation som överlämnas till förvaltning. För att lyckas i rollen som Senior Microsoft Cloud Architect & Technician ska du ha minst 10 års arbetslivserfarenhet från IT-branschen och stor teknisk bredd inom IT-infrastruktur. Vi söker dig som är van att arbeta i komplexa organisationer och IT-miljöer och som har gedigen erfarenhet av att arbeta med större Microsoft Exchange- och Office 365-miljöer, inklusive hybrida lösningar. Du har tidigare arbetat som teknisk projektledare, arkitekt och rådgivare och är van att leda implementationsprojekt.

Vi söker dig som vill utveckla våra affärer, som har förståelse för kundernas behov och kan hjälpa dem med sina lösningar. Du bör ha kunskap om sälj- och offertarbete och ska kunna möta våra kunder på alla nivåer utefter verksamhetens behov.

Det är meriterande om du är certifierad inom Microsoft Exchange, Office 365, Skype for Business samt har erfarenhet av PowerShell, Microsoft Azure, Azure AD, ADFS federering samt Kommunikation.

Utöver stort intresse för design, felsökning, optimering och felavhjälpning så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Som person har du en naturlig samarbetsförmåga med både kollegor, kunder, kundansvariga och partners. Du bör vara strukturerad och serviceinriktad samt förmåga att själv hitta lösningar på problem. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

För mer information, kontakta gärna:
Lena Axnér, lena.axner@cgi.com

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Cloud Computing
  • Swedish