Systemutvecklare till ett av Göteborgs bästa utvecklarkontor

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 4 oktober 2016
Stängs
den 19 december 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Public Safety är en enhet inom Saab som utvecklar verksamhetskritiska ledningssystem inom området samhällssäkerhet på en global marknad. Våra system används av ambulans, polis, räddningstjänst, flygplatser, fängelser och värdetransporter med fokus på prestanda, driftsäkerhet och konfigurerbarhet. Vi arbetar nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus.

Vi sitter idag i moderna lokaler i Lindholmen Science Park och kommer i Q4 2016 flytta till Kallebäck i Göteborg.

Vi arbetar med scrum och agila metoder och lägger stor vikt vid att utvecklas i våra olika roller och arbeta med den senaste tekniken. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. 

Vårt kontor kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism, men också en avslappnad attityd och framför allt arbetsglädje vilket vi tycker är viktigt. Eller som en av våra medarbetare säger ”Vi är ett av Göteborgs bästa utvecklarkontor”.

Mer information om våra tjänster vi arbetar med hittar du här -  http://saab.com/region/saab-australia/security/facilities-and-infrastructure/critical-infrastructure-protection/

Vi söker just nu ytterligare 4 st systemutvecklare till vår verksamhet i Göteborg.

Din framtida utmaning

Du kommer arbeta i ett av våra scrumteam och kommer ha möjlighet att arbeta och utvecklas inom exempelvis .NET, C#, WPF, WCF och SQL Server. Våra främsta plattformar är Windows, Web och Android. Vi tycker det är viktigt med kontinuitet i våra team och vi håller därför i största möjliga mån ihop våra team över tiden i våra olika kundprojekt. Vi har flera olika produkter som vi kontinuerligt arbetar med att utveckla och förbättra, i ett nära samarbete med våra kunder. 

Våra team arbetar tätt tillsammans och ni kommer tillsammans planera, prioritera, utvärdera och utveckla ert arbete och samarbete för att nå bästa resultat. Våra team har också få och breda roller, vilket ger dig möjlighet att båda arbeta med flera olika saker och att utvecklas inom specifika områden som intresserar just dig.  Vårt arbete kännetecknas till stor del av frihet under ansvar och prestigelöshet.

Tjänsteresor kan förekomma i tjänsten.

Den du är idag 

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling samt flera års erfarenhet som systemutvecklare / .NET utvecklare 

Vår idealla kandidat:

Har en passion för programmering. Är driven i det agila arbetssättet. Har kunskap inom .NET, C#, WPF, WCF och SQL Server. Har tidigare erfarenhet från stora komplexa system och stora datamängder i produktionssystem. Som person är du självgående, har lätt att samarbeta med andra, flexibel och gillar att arbeta i små och sammansvetsade team.

OBS! Vi behandlar endast ansökningar som inkommer via Saabs hemsida 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Saab med Experis. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sofie Johansson på telefon 031-61 72 68.

OBS! Du kan endast ansöka till denna tjänst via Saabs hemsida, se länken nedan:

Länk till Saab: Systemutvecklare till ett av Göteborgs bästa utvecklarkontor

 

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och  marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.  Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.