Teknisk testare

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 oktober 2016
Stängs
den 23 oktober 2016
Ref:
61/16
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsbeskrivning

Bolagsverket skapar goda förutsättningar för näringslivet och vill ge företagsamma människor möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det ska gå snabbt, bli rätt och vara enkelt att starta och driva företag. Vi möter utvecklingen i samhället med moderna tjänster och vår värdegrund är kompetens, engagemang och kundnytta. Vi finns i Sundsvall och är drygt 550 anställda. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en god arbetsmiljö som kännetecknas av respekt för allas lika värde.
Vi erbjuder ett arbete i en dynamisk miljö med utmanande arbetsuppgifter, ansvar och tid att leva.

Arbetsbeskrivning

Till sektionen Metod och Arkitektur söker vi dig som vill vara en del av vårt test-team och arbeta som teknisk testare med ickefunktionella tester och testautomatisering. Vid sidan av att genomföra tekniska tester i projekt och förvaltning arbetar du med att utveckla hur bland annat testautomatisering, regressionstester och ickefunktionella tester bedrivs på Bolagsverket. Arbetet leds av och sker i nära samarbete med metodansvarig för test.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Analys av utvecklade IT-system och infrastruktur för att planera och genomföra tekniska tester.
  • Strukturering och standardisering av hur tekniska tester bedrivs
  • Utveckla och införa funktionella regressionstester samt automatisering av test.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller praktisk erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har praktisk erfarenhet av arbete med tekniska tester och vana av att analysera, planera, genomföra och rapportera tekniska tester. Du har erfarenhet av att använda verktyg och script för vanligt förekommande typer av ickefunktionella tester.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värderar egenskaper som struktur, driv och logisk/analytisk förmåga. Du är positiv och har en god samarbetsförmåga. Du är van att dokumentera och kan uttrycka dig väl i både skrift och tal i både engelska och svenska.

Tillträde enligt överenskommelse, snarast möjligt.

Ansökan

Ansök senast: 2016-10-23

Referensnummer: 61/16

Kontakt

Lars Rahm Tf sektionschef
060-18 45 69, 072-215 52 81

Facklig företrädare

Fackliga representanter för SACO, SEKO och ST
0771-670 670

Övrigt

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.