Applikationskonsult CRM till Acando

Rekryterare
Plats
Malmö, Skåne
Annonserat
den 5 oktober 2016
Stängs
den 4 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Inom Acandos marknadsområde Digital Consulting & Solutions hjälper vi våra kunder att ta tillvara digitaliseringens möjligheter och undvika dess fallgropar. Från strategi, organisation och nya affärskoncept till användarupplevelse, tekniska lösningar, förändringsledning och realiserade resultat. Idag är vi drygt 220 personer och våra kunder är en mix av stora globala aktörer på marknaden såväl som medelstora lokala företag vilket ställer krav på anpassningsförmåga hos oss som bolag och dig som konsult.

MODERN PIONEERS . GROUNDED ACHIEVERS . PASSIONATE TRANSFORMERS

 

Vill du tillhöra ett av de ledande bolagen i Skåne inom CRM? Vi söker dig som brinner för CRM-system, -processer och -lösningar med stort fokus på kundvärde, automation, mobilitet och lojalitet!

Du kommer att bli en viktig del i vårt team inom CRM i Malmö, då vi expanderar och bygger teamet vidare. I din roll som applikationskonsult kommer du att ha en viktig roll att driva förändringar, vara rådgivande och utveckla CRM-lösningar lokalt och nationellt. Du kommer att bli en del av ett glatt gäng som alltid sätter kunden och medarbetarna i första rummet och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Driva och delta i workshoppar med utvecklare och kunder
  • Upprätta kravspecifikationer
  • Genomföra uppgraderingar och implementera förändringar
  • Integrera och migrera CRM-lösningar
  • Designa och bygga prototyper, ibland på egen hand men oftast i grupp – här jobbar vi bäst tillsammans

Kan du dessutom utveckla lösningarna själv ser vi det som en stor fördel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen inom systemvetenskap eller motsvarande. Vi tror att du har arbetat som Applikationsspecialist och har djup kompetens inom konfiguration av Microsoft Dynamics CRM, Salesforce och/eller Oracle Sales/Marketing/Service Cloud. Du kan också vara Systemutvecklare inom .NET och/eller Java som arbetat med något av marknadens ledande CRM-system.

Du har även goda kunskaper om mobilitet, off-line funktionalitet och integrationer med Microsoft Office/Outlook.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Marketing Automation (t.ex. Marketo, Apsis, Eloqua eller motsvarande)
  • Customer Services (Parature, ExactTarget eller motsvarande)
  • Business Intelligence (Qlik, Microsoft PowerBi eller motsvarande)
  • Integration med t.ex. SharePoint och/eller affärssystem  

Det är även en fördel om du är certifierad.

Som person är du driven, positiv, social samt noggrann. Du har ett vinnande förhållningssätt och god problemlösningsförmåga i kombination med hög leveranskapacitet och engagemang. Du tycker om att arbeta i team och har en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du uppskattar konsultrollen och sätter alltid kunden i fokus, trivs med variation och högt tempo. Du behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift.  

Vi erbjuder dig

Professionell utveckling, ett unikt nätverk av erfarna kollegor och samt intressanta kunder. Vi arbetar för en stark sammanhållning och kultur med goda möjligheter att påverka din egen roll och situation. Du får utbildning och stöd för att bygga vidare på dina kunskaper vilket skapar lysande framtidsutsikter hos oss på Acando. Vår företagskultur präglas av våra gemensamma värderingar; Modern Pioneers, Grounded Achievers, Passionate Transformers. Vi arbetar aktivt med mångfald och jämställdhet. Våra kunder finns inom alla branscher, där vårt fokus ligger hos de lokala kunderna samtidigt som vi samarbetar på nationell nivå.

Läs mer om oss på www.acando.se

Ansökan

För mer information kontakta HR Pernilla Ohlsson +46 730- 60 94 63 alt. Pernilla.ohlsson@acando.com Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och ej via mail.

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsätta innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!