Acando söker de skarpaste .NET utvecklarna i Skåne

Rekryterare
Plats
Malmö, Skåne
Annonserat
den 5 oktober 2016
Stängs
den 4 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du utmana dig själv? Strävar du efter att bli ledande inom utveckling? Vill du vara en del av ett att Sveriges mest framgångsrika och expansiva IT- konsultföretag. Då skall du läsa vidare.

Inom Acandos marknadsområde Digital Consulting & Solutions hjälper vi våra kunder att ta tillvara digitaliseringens möjligheter och undvika dess fallgropar. Från strategi, organisation och nya affärskoncept till användarupplevelse, tekniska lösningar, förändringsledning och realiserade resultat. Idag är vi drygt 220 personer och våra kunder är en mix av stora globala aktörer på marknaden såväl som medelstora lokala företag vilket ställer krav på anpassningsförmåga hos oss som bolag och dig som konsult. MODERN PIONEERS . GROUNDED ACHIEVERS . PASSIONATE TRANSFORMERS

Läs mer om oss på www.acando.se

 

Din utmaning

Till vårt kontor i Malmö söker vi dig som vill vara med och utveckla lösningar för att stötta kunder i en allt mer digitaliserad värld. Acando arbetar med integrationslösningar som ligger i framkant inom området både när det gäller teknik och styrning, och vi erbjuder konsultuppdrag på olika företag, inom ett flertal olika branscher.

Vem är du?

Du har minst tre års erfarenhet av utveckling på .Net plattformen. Du är intresserad av front end utveckling, men har även kompetens inom back end delarna. Du söker en arbetsplats med kollegor som gärna delar kunskap med varandra och där du är en viktig del i teamet. Du kommer arbeta i spännande projekt, tillsammans med ditt team, med integration mellan olika plattformar, där bland annat CRM kommer att vara en viktig del.

Vi ser gärna att du har:

  • Akademisk examen inom datoringenjörs-, systemvetenskapsprogrammet eller motsvarande
  • Erfarenhet av tekniker som JavaScript, CSS, HTML, AJAX, mm.
  • Erfarenhet av databasmodellering
  • Du har arbetat agilt i välstrukturerade projekt med stort fokus på dokumentation, versionshantering och test

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av Microsofts SharePoint och/eller Dynamics CRM
  • Arbetat med molnbaserade tjänster och mobil applikationsutveckling
  • Erfarenhet av integrationsplattformar (BizTalk, Websphere eller motsvarande)
  • Relevanta Certifieringar

Som person är det viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra; du är lyhörd, hjälpsam och tycker om att utmana dig själv. När du arbetar är du en analytisk och kreativ problemlösare. Du är noggrann och kan hantera komplexitet och stora mängder data. Du är kapabel till att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund och med kollegor. Du behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Acando erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande projekt tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. Våra kunder finns inom alla branscher, där vårt fokus ligger hos de lokala kunderna samtidigt som vi samarbetar på nationell nivå.  

Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och där man satsar på att utveckla sin personal.  Acando är en organisation som både uppmuntrar och utmanar de anställda samt är lyhörda och värdesätter att alla trivs.

Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet där ett av våra mål är att nå en 50/50 fördelning mellan kvinnor och män till år 2020.  

Acando erbjuder kompetensutveckling inom Acando Academy, vårt ledarskapsprogram Acando Acceleration och Acando Nova som är ett av Sveriges populäraste traineeprogram. Vår företagskultur präglas av våra gemensamma värderingar; Modern Pioneers, Grounded Achievers, Passionate Transformers.

Läs mer om oss på www.acando.se

Är du intresserad?

För mer information kontakta HRBP Pernilla Ohlsson på tel: +46 730 60 93 64 alt pernilla.ohlsson@acando.com

Skicka gärna in din ansökan omgående. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och inte via mail.

Varmt välkommen att ansöka!