Konsult inom Qlikview /Qlik Sense

Rekryterare
Plats
Malmö, Skåne
Annonserat
den 5 oktober 2016
Stängs
den 4 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Inom Acandos marknadsområde Digital Consulting & Solutions hjälper vi våra kunder att ta tillvara digitaliseringens möjligheter och undvika dess fallgropar. Från strategi, organisation och nya affärskoncept till användarupplevelse, tekniska lösningar, förändringsledning och realiserade resultat. Idag är vi drygt 220 personer och våra kunder är en mix av stora globala aktörer på marknaden såväl som medelstora lokala företag vilket ställer krav på anpassningsförmåga hos oss som bolag och dig som konsult.

MODERN PIONEERS . GROUNDED ACHIEVERS . PASSIONATE TRANSFORMERS

 

Brinner du för att hitta effektivitet och för förändring? Har du erfarenhet av QlikView/Qlik Sense? Då vill du vara en del av Acandos framgångsrika team inom Anlaytics!

Acando Analytics söker dig med flerårig erfarenhet inom utveckling av Qlik applikationer. Du kommer att få chansen att vara med i vårt affärsutvecklingsprogram för Qlik och ta fram kreativa koncept och lösningar. 

En stor del av dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

 • Utveckling av appar/rapporter i QlikView och Qlik Sense
 • Ta fram kravspecifikation tillsammans med kund
 • Aktivt delta i interna samt externa workshops
 • Databashantering/datamodellering
 • Uppsättning/administration av QlikView Server
 • Ta fram demos (SIB,PoC)
 • Setup av Qlik Deployment Framework
 • Bygga rapportlösningar

Din profil

Vi tror att du har en examen inom ekonomi, ingenjör eller informatik med inriktning systemvetenskap, systemarkitektur, företagsekonomi eller liknande och har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med Qliks produkter för att designa, utveckla och implementera lösningar.

Det är meriterande om du har:

 • Certifieringar i QlikView/Qlik Sense
 • Erfarenhet av Self Service BI samt Enterprise QlikView
 • Erfarenhet inom Web- och applikationsprogrammering
 • Erfarenhet av mashups med QlikView eller Qlik Sense
 • Bra grafisk design & form kännedom

Vi söker dig som har en drivande och inspirerande personlighet och är van att jobba i projekt. Du har en beslutsamhet att alltid leverera med god kvalitet och har lätt för att se helhet samt förstå sammanhang. Vi ser det som en fördel om du har arbetat inom ett verksamhetsnära område t.ex. Ekonomi, Retail, Supply chain. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Professionell utveckling, ett unikt nätverk av erfarna kollegor och intressanta kunder. Vi arbetar för en stark sammanhållning och kultur med goda möjligheter att påverka din egen roll och situation. Du får utbildning och stöd för att bygga vidare på dina kunskaper vilket skapar lysande framtidsutsikter hos oss på Acando. Vår företagskultur präglas av våra gemensamma värderingar; Modern Pioneers, Grounded Achievers, Passionate Transformers. Vi arbetar aktivt med mångfald och jämställdhet. Våra kunder finns inom alla branscher, där vårt fokus ligger hos de lokala kunderna samtidigt som vi samarbetar på nationell nivå. Läs mer om oss på www.acando.se

Ansökan 

För mer information kontakta HR Pernilla Ohlsson +46 730-609364 alt. pernilla.ohlsson@acando.com

Då vi rekryterar löpande är du välkommen med ditt CV och personliga brev omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och ej via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!