IT-tekniker

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 oktober 2016
Stängs
den 23 oktober 2016
Ref:
IT-tekniker Stockholm
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med huvudkontor i Örebro samt kontor i Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och internationella organisationer. 2015 omsatte IT-mästaren drygt 70 Mkr och har idag cirka 85 anställda. Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa, skalbara, outsourcade IT-drifttjänster till företag och organisationer. Det gör vi genom en rad tjänster - från helhetstjänsten Total Outsourcing, där du betalar ett fast pris per användare och månad och kommer åt dina program och filer oavsett plats i världen, till smalare IT-drifttjänster och molntjänster. Vi är dessutom en leverantör av Internetanslutningar och andra datakommunikationstjänster. Läs gärna mer på www.itmastaren.se

 

Arbetet innebär drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, framförallt på plats hos våra kunder men också på distans. Du trivs med att ha nära kundkontakt och tar självständigt ansvar för din uppgift. Du har förmåga att kunna se lösningar, som du sedan kan presentera och implementera hos kund.

Du kommer att arbeta med all förekommande driftsatt mjuk- och hårdvara och du löser våra kunders uppkomna användar- och driftproblem av enklare och mer komplicerad art. Du kommer att delta i implementationer av nya och definierade tjänster på Windows, Citrix och Linux-plattform samt göra tillägg och ändringar i kundmiljöer.

Du kommer också att vara en resurs i interna förbättringsprojekt samt i kundprojekt där IT-driften migreras från kunden till IT-mästaren. Du ingår i ett team på ca 10 personer som arbetar inom samma område. Inom IT-mästaren riktar vi oss framförallt till kunder med 10 - 1 000 IT-användare och med verksamhet på minst två ställen.

Vi söker dig som har eftergymnasial IT-utbildning samt några års erfarenhet av arbete som IT-konsult och/eller tekniker i en IT-driftmiljö. Du har kompetens inom Microsoft klient- och serveroperativsystem (Windows Server 2008/2012) samt kan installera, konfigurera och administrera operativsystem och tillhörande delar som Active Directory.

Det är meriterande om du har kunskaper inom någon/några av följande produkter och tekniker. Citrix, Microsoft Exchange, SQL, RDS, MDT/SCCM, Azure och Office365. Företaget använder både VMware och Hyper-V i sina lösningar varför kunskap om virtualisering är meriterande. Vidare är det också meriterande med en grundläggande förståelse för backup, nätverk och datakommunikation, brandväggar samt kunskaper om Unix/Linux, Apple Mac och mobila enheter

Du har en utvecklad analytisk förmåga, gillar problemlösning och går i mål med dina ärenden. Du är proaktiv, tar stort eget ansvar för ditt arbete, kan skapa struktur och är noggrann. Du måste kunna jobba självständigt men samtidigt tycka om samarbete och ha god förmåga att ge service och bygga relationer med kollegor och kunder.

Du har lätt att uttrycka dig på svenska och engelska samt har körkort.

Vårt kontor ligger på Ringvägen 100 i Stockholm.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta vår teamchef i Stockholm, Dan Eriksson telefon 08-121 535 32.

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast 23 oktober.
Ansökan, märkt ”IT-tekniker Stockholm” skickar du till jobb@itmastaren.se.