Till avdelningen för digital utveckling söker vi en Tekniker

Rekryterare
Plats
Värmdö, Stockholm
Annonserat
den 6 oktober 2016
Stängs
den 26 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Stad, hav och natur. Värmdö kommun består av såväl glesbygd som expansiva tätorter. Den breda verksamheten innebär att vi kan erbjuda över 100 olika yrkeskategorier. Genom din kunskap och ditt engagemang kan du påverka och utveckla verksamheter och arbetsmetoder så att vi tillsammans skapar ett ännu bättre Värmdö.

 

Avdelningen för digital utveckling ansvarar för verksamhetsutveckling med stöd av it, systemdrift, bastjänster inom kommunens it-stöd, identitetshantering, kommunikationsnät, m.m. Avdelningen tillhandahåller it-stöd för sammantaget drygt 8000 medarbetare och elever i kommunen.

It-plattformen består av en Windows-miljö, VMware, huvudsakligen Cisco nätinfrastruktur, autentisering och behörighetshantering i Portwise och Identity manager. Våra största system driftas som tjänst hos leverantör men vi har ett stort antal mindre system där vi helt själva står för driften. Enhetens åtagande är att kontinuerligt hålla denna miljö uppdaterad och i takt med behov och teknisk utveckling.

Arbetsuppgifterna innebär att hantera second-line ärenden som eskaleras från helpdesk, projekt, systeminföranden, etc, samt allt som ingår i den kontinuerliga förvaltningen och utvecklingen av avdelningens IT-stöd till kommunens verksamheter.

Vi söker dig som särskilt har en generell kompetens inom it men också djupare kunnande inom områdena nätverk, brandvägg och IT-säkerhet. Vi vill att du har relevant utbildningsbakgrund – gärna akademisk - för detta eller motsvarande dokumenterad erfarenhet och kunnande inom dessa teknikområden. Du är som person ordningsam och mån om att leverera resultat utifrån uppdrag. Du är lyhörd, öppen och prestigelös med förmågan att bidra till ett gott arbetsklimat inom enheten.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast onsdagen den 26 oktober 2016.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta t f avdelningschef Björn Strååt, 08-570 48547. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.