CGI

Testledare / Test Manager, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 7 oktober 2016
Stängs
den 3 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är ett globalt bolag på 65.000 anställda som skapar värde för sina kunder genom kombinationen av att vara en stark lokal aktör och samtidigt kunna erbjuda global leveranskapacitet. Leveransen inom Quality Assurance and Test i Göteborg växer med nya spännande kunduppdrag och CGI söker Testledare som är intresserade av att utvecklas hos oss tillsammans med våra mer erfarna medlemmar.

Så här beskriver Joel, en av våra medarbetare, sin roll:

”Jag har arbetat på CGI i 4 år. Under min tid här har jag fått möjlighet att växa som testare och arbetar nu även som testledare. På CGI får jag möjlighet att fortsätta min utveckling i den rollen genom spännande och utmanande projekt hos våra kunder. I mitt senaste projekt var jag testledare för ett globalt implementationsprojekt där kunden implementerade sin nya logistiklösning på den asiatiska marknaden. Systemet utvecklas av en tredjepartsleverantör, den typen av konstellation innebar många utmaningar. Inte minst med språkskillnader och tidszoner men det är även en anledning till att det varit så roligt! Genom CGIs Testcenter har jag möjlighet att regelbundet träffa mina kollegor, även när jag är ute hos kund vilket jag verkligen uppskattar eftersom det ger oss en gemenskap och möjliggör utbyten med erfarna kollegor som annars kan vara svårt att få som konsult. "Som testledare arbetar du tillsammans med kollegor på uppdrag av våra kunder att kvalitetssäkra deras verksamhetssystem. I den här rollen så är det viktigt att du drivs av att skapa värde och kvalité hos våra kunder. Som testledare är du en driven och engegerad ledare och självklart intresserad av test inom både agila och traditionella vattenfallsprojekt.
Du skall vara trygg i kunddialogen och kunna stå upp för kvalitén, du har dessutom vana att arbeta med testverktyg. Du besitter ledaregenskaper och har förmågan att organisera uppgifter tillsammans med andra, samt att se vart man är på väg och hur man ska ta sig dit.

Dina arbetsuppgifter kan innehålla följande delar:

  • Framtagning av Teststrategi
  • Testplanering
  • Testledning/Testning
  • Dokumentation av defecter och statusrapportering

Vi arbetar ständigt med att säkerställa din utveckling utifrån din målsättning och kapacitet.Vi tror att du har arbetat med test och testledning i 3-5 år och vill utvecklas vidare i riktigt utmanade kundprojekt, där du tillsammans med våra mer erfarna medarbetare får ett tydligt mentorskap som ger möjligheter till att växa och utvecklas.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult men det är inte ett krav. Du har sannolikt relevant högskoleexamen och är ISTQB-certifierad. Vi vill att du har kunskap av någon eller några av följande verktyg: HP Quality Center, ReQtest, Jira eller andra likvärdiga testverktyg.

Hos oss får du stora möjligheter att ta eget ansvar för din karriärsutveckling och växa i din roll. Du är lyhörd mot kunder och kollegor, samt har tydligt kvalitetsfokus i dina dagliga prioriteringar. Då du arbetar i ständig dialog med kollegor och kunder är det ett krav att du behärskar både svenska och engelska.

Vi vill att du delar vår dröm ” Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över."
Svara med CV och ett personligt brev.

START: Enligt överenskommelse.

PLACERING: Göteborg

KONTAKTPERSON: Malin Bolmstedt

 

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • ISTQB Fnd Tester Cert

Liknande jobb

Liknande jobb