Bergs kommun rekryterar Systemutvecklare

Rekryterare
Plats
Jämtlands län, Berg
Annonserat
den 5 oktober 2016
Stängs
den 8 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Välkommen till Bergs kommun. Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1200 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund. Läs mer på berg.se

 

I takt med framtidens utmaningar rekryterar vi nu en Systemutvecklare som kan vara med i utvecklandet av den nya välfärdsteknologin.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Systemutvecklare kommer du ha ett övergripande ansvar för dina aktuella uppdrag inom verksamheten ”Stöd, utveckling och hälsa” och du är direkt underställd chefen för verksamhetsområdet samt kollega med den verksamhetsutvecklare som finns på plats. Placeringsort är Svenstavik.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer bestå av att ha direktkontakt med medarbetare som är verksamma i systemen, ge vägledning, skapa behörigheter, vara en kontrollfunktion, utveckla och övervaka användningen. Du kommer också ansvara för förfrågningsunderlag, utvärderingar, upphandlingar och upphandlingsregler, såväl LOU som regler kring direktupphandling. Genomgående kommer du även vara med och uppdatera och utveckla välfärdsteknologin med målsättning om en 24 timmars myndighet. Vi arbetar idag i Procapita. I rollen kommer du att kunna dra nytta av dina nätverk och ta del av goda exempel på såväl regional som på nationell nivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk utbildning inom IT, ex som programmerare eller systemvetare. Vi ser att du har ett lika stort tekniskt intresse/kunskap som du har för verksamheten och utveckling av densamma. Tjänsten kräver att du är väl insatt i organisationen och de olika verksamheternas behov, samt att du har kunskap om välfärdsutvecklingen inom IT. Du är van att jobba i olika system och kan på ett pedagogiskt sätt stötta dina medarbetare i IT-utvecklingen. Du behöver körkort i ditt arbete.

Som person har du en analytisk förmåga, är ansvartagande, initiativrik och kan se framåt. Tjänsten är på heltid och tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tillträde enl ök.

Ansökan och kontaktperson

Du registrerar dina kontaktuppgifter, laddar ner din uppdaterade CV och söker tjänsten via länken på experis.se, senast den 7 november. Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart du har möjlighet. Om du har frågor har du möjlighet att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070 - 377 20 63 eller via mail annakarin.bergqvist@se.experis.com

Fackliga företrädare nås via Bergs kommun, vx 0687 - 161 00.