Verksamhetsutvecklare till Ericsson LSS

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 oktober 2016
Stängs
den 4 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Experis erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

 

Arbetsbeskrivning

Som Verksamhetsutvecklare kommer du ha olika ansvarsområden såsom att driva förbättringsarbete och tillsammans med verksamhetschefer prioritera vilka förbättringar och förändringar som ska genomföras. Du kommer vara länken mellan verksamheten och IS/IT, där du ska driva bestlutade förändringsaktiviteter såsom uppdatering av IT system och förändringar i processer. Det är viktigt att du har en förståelse både för verksamheten och deras krav på systemen, men även ha en teknisk förståelse för att hålla en tydlig dialog med IS/IT. Därmed ser vi att du sedan innan har arbetat med att förbättra och utveckla system i samråd med utvecklare. Du kan även identifiera behov av kompetenshöjande aktiviteter som krävs för att organisationen ska utvecklas. En annan del av arbetet kommer att bli att agera super-user gentemot deras ARP- och resursoptimeringssystemet. Du kommer att sitta i Ericsson LSS:s lokaler i Jonsered, utanför Göteborg.

Vem är du

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll med förändringsledning och gärna inom telekombranschen. Du har en fallenhet för att få fram ditt budskap och kommunicerar enkelt och tydligt på alla nivåer i organisationen och har inget problem med att formulera dig på svenska och engelska, både i tal och skrift. Då arbetet är IT relaterat, är det viktigt att du är tekniskt lagd för att kunna förstå verksamhetens krav på systemen, samtidigt som du ska kunna föra en dialog med utvecklarna. Du har sedan innan erfarenhet av att leda och drivs av att göra detta i tvärfunktionella grupper. Du har en god förmåga att driva fram förslag, samtidigt som det är viktigt att du har en ödmjuk sida. Har du tidigare arbetat med projektledning eller kravanalys i gränssnitten användare - affär - IT, ser vi det som meriterande. 

Vad vi kan erbjuda dig

I denna rekrytering arbetar Experis tillsammans med Ericsson, och det finns en flexibilitet kring anställningsvillkor. Detta kommer att diskuteras vidare på framtida intervju.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Viktigt att du har ett detaljerat CV där du beskriver dina erfarenheter. Urval sker löpande, vänta därmed inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du några funderingar är du välkommen att ringa eller maila Sabine Törn som ansvarar för detta uppdrag: Sabine.Torn@se.experis.com eller 031 - 708 67 54.