CGI

Systemutvecklare .Net

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 oktober 2016
Stängs
den 6 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som Microsoftutvecklare på CGI kan du komma att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden på upp till 5 år.
Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Kista.
Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.
På CGI har vi en fantastiskt kundkrets som är stor och täcker samtliga branscher.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.
Du kommer att få jobba med Microsoftteknik med fokus på hela .NET plattformen och vi erbjuder en personlig karriärsplanering som ger dig möjlighet att styra din karriär mot en expertroll inom ett visst område och/eller mot kompetensområden som kompletterar rollen, exempelvis branschfokus och ledarutveckling.

Vår önskan om kompetens och personlighet
Du är en Microsoftutvecklare med minst 1-2 års erfarenhet och har ett gediget teknikintresse. Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från universitet eller högskola.

Det är meriterande om du har erfarenhet av några av dessa områden:

 • Azure
 • Integrationserfarenhet
 • SQL-Server
 • Agila projektmetoder som till exempel SCRUM

Du pratar flytande svenska samt har goda kunskaper att uttrycka dig på engelska i både tal och skrift.

God problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, professionalism och engagemang är dina främsta egenskaper.
Du är driven och har viljan att leverera det som förväntas av dig, tycker om att arbeta i team samt har en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra.

Det här erbjuder vi dig
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.
Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag.
CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till tillväxt och professionell utveckling.
Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstandelar och aktiesparprogram.

Vi har ett framgångsrikt program för karriär- och kompetensutveckling där du tillsammans med din chef sätter individuella mål samt alltid har en tydlig plan för ditt nästa steg.
CGI har en öppen och generös företagskultur, det innebär att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp.
Vi som arbetar här är drivna, motiverade och har riktigt kul på jobbet.

Att ha balans i livet är en självklarhet.

Microsoftteamet på CGIs enhet i Stockholm är hett eftertraktat och vi behöver nu förstärkas med fler duktiga utvecklare, utöver de dryga 80 kollegor vi är idag inom detta område.

För mer information, kontakta
Joakim Lönner, +46 8 579 177 34.

 

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

 • .NET
 • ASP.NET
 • C#
 • Swedish
 • jQuery
 • MS SQL Server
 • SCRUM

Liknande jobb

Liknande jobb