Junior systemtekniker DBA

Rekryterare
Plats
Sundsvall, Västernorrland
Annonserat
den 10 oktober 2016
Stängs
den 31 oktober 2016
Ref:
63/16
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsbeskrivning

Bolagsverket skapar goda förutsättningar för näringslivet och vill ge företagsamma människor möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det ska gå snabbt, bli rätt och vara enkelt att starta och driva företag. Vi möter utvecklingen i samhället med moderna tjänster och vår värdegrund är kompetens, engagemang och kundnytta. Vi finns i Sundsvall och är drygt 550 anställda. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en god arbetsmiljö som kännetecknas av respekt för allas lika värde.

Vi erbjuder ett arbete i en dynamisk miljö med utmanande arbetsuppgifter, ansvar och tid att leva. - Jobba hos oss!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en nyexaminerad högskole- eller universitetsstudent som har ett brinnande intresse för Linux och som vill utvecklas till systemtekniker hos oss på Bolagsverket.
Tjänsten som systemtekniker innebär att arbeta med förvaltning och systemteknisk drift av Oracle och DB2 databaser. I ansvarsområdet ingår att tillsammans med arbetsgruppen arbeta aktivt för att systemen körs på ett enhetligt, effektivt och tillförlitligt sätt. Arbetet omfattar planering av driftsättningar, felsökning, konfigurering och utredningar med uppgifter som rör uppsättning/konfiguration av tekniska miljöer. Vår virtualiserade miljö bygger på VM-ware och våra servrar bygger på Windows 2012 och Suse-Linux.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en aktuell relevant akademisk utbildning.
Det är meriterande om du har ett intresse för och erfarenhet av Linuxmiljöer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värderar egenskaper som nyfikenhet, samarbets- och initiativförmåga, driv och målmedvetenhet. För att lyckas med jobbet krävs god planeringsförmåga och att du kan uttrycka dig väl i skrift och tal både i engelska och svenska.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2017-01-01

Ansökan

Ansök senast: 2016-10-31

Referensnummer: 63/16

Kontakt

Mats Karlsson Sektionschef
060-18 44 58, 072-522 96 13

Jonas Sundquist Systemtekniker
060-18 40 55

Facklig företrädare

Fackliga representanter för SACO, SEKO och ST
0771-670 670

Övrigt

Vi har redan valt våra mediekanaler och undanber oss därför alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringstjänster.