Utvecklingschef Common Functions till Aditro

Plats
Växjö, Kronoberg
Annonserat
den 11 oktober 2016
Stängs
den 10 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Företaget

Aditro är ett ledande tjänsteföretag inom HR-, löne- och ekonomiförvaltning. Med våra lösningar stöttar vi våra kunder i utvecklingen och driften av sina processer för att skapa en enklare jobbvardag.

Tusentals kunder inom den privata sektorn litar på vårt innovativa och omfattande utbud. Våra kunder betjänas av över 900 skickliga Aditro-proffs i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Estland. Efter ett halvt sekel av nordiskt ledarskap med lösningar inom personal- och ekonomiförvaltning har vi på Aditro den breda kunskapen och erfarenheten som krävs för att hjälpa dig förenkla din jobbvardag så att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet. Besök www.aditro.se.

Aditro är utsett till ett av 2016 års Karriärföretag av Jobtip som ett av Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Därmed är vi nu utsedda till Karriärföretag för fjärde året i rad! Läs mer på www.karriarforetagen.se/company/aditro

Arbetsuppgifter och tjänsten

Är du en motiverande ledare med passion för digitala trender? Med vår senaste produkt inom HRM satsar vi på att ligga i framkant på den digitala marknaden och behöver därför nu utöka vår organisation med en utvecklingschef.

Som utvecklingschef för området Common kommer du att hantera tre utvecklingsteam inom analys och montoring, platform och framework. Det innebär systemfunktioner och tekniskt fokus, och du förväntas också driva kompetens- och utbildnings-frågor inom projektet.

Projektet består av team på flera olika geografiska platser, du kommer totalt ha ca 10 medarbetare och ett offshore team.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som har kunskap om att driva en produktutvecklingsenhet och att skapa tydlighet och ägande. Som ledare har du förmågan att motivera och coacha dina medarbetare till att uppnå resultat. Du har erfarenhet av produktutveckling med passion för produkten och bred kompetens inom dagens digitala trender med slutanvändarfokus, speciellt inom det mobila ekosystemet. Har du erfarenhet av molntjänster, Business Intelligence och DevOps är det meriterande. Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska är ett krav.

Som person är du social och uppskattar att arbeta i grupp. Du tar ansvar och är beslutsam och målorienterad. Vidare har du initiativförmåga och gillar problemlösning, är kreativ och kan hantera snabba förändringar.

Närmsta chef är Jonas Enestubbe. Tjänsten är på heltid och placerad i Växjö, där vi har ett ljust och luftigt kontor beläget i centrum.

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten genom att klicka här eller via denna länk: www.aditro.se/karriar-pa-aditro/lediga-jobb.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Forward looking, Dedication och Human touch.

Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.