Experis IT söker 2d line tekniker!

Plats
Skåne län
Annonserat
den 11 oktober 2016
Stängs
den 23 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning

För spännande uppdrag hos IT-Gården i Landskrona söker vi dig som är en drifttekniker med goda kunskaper inom Microsofts infrastrukturmiljö. Du kommer att lösa problem av vitt skilda slag, allt från felsökning av mjukvaruproblem i Windows Server miljön till mer specifika applikationsproblem bland annat i AD, Exchange och Lync.

Du kommer, i din roll, att ingå i ett driftsteam med en förståelse för hela affären och funktionen vilket gör att du kommer ha administrativa uppgifter såsom dokumentation och även ha en kundkontakt i ett konsulterande syfte men du sköter dina dagliga arbetssysslor på plats.

Vem är du?

Du är en social generalist som tycker om att arbeta i ett team och har erfarenhet av:

  • Microsoft Windows Server 2008 & 2012
  • Active Directory
  • Microsoft Exchange Server
  • Microsoft Lync Server

För att trivas tror vi att du gillar ett högt arbetstempo. Du löser dina arbetsuppgifter självständigt, men har inga problem med att ta hjälp av din grupp. Du är pedagogisk och duktig på att strukturera ditt arbete. Rollen kräver att du har förståelse för de höga krav på sekretess och integritet som ställs vid hanteringen av kundernas data. 

Vi söker dig som har en examen, lägst från gymnasienivå och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Certifieringar är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Experis hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Experis eftersträvar mångfald och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson

Eventuella frågor för tjänsten, kontakta Hanna Iván: hanna.ivan@se.experis.com.

För denna process tillämpas löpande urval så vi rekommenderar dig att söka redan idag! Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.