Javautvecklare sökes för kommande konsultuppdrag i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholms län, Stockholm
Annonserat
den 5 oktober 2016
Stängs
den 24 oktober 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker för vår konsultverksamhet Javautvecklare med minst 4-8 års erfarenhet. Experis IT jobbar mot flertalet kunder i Stockholm. Behovet av Javautvecklare är störst till våra kunder inom statlig myndighet. Konsultuppdragen vi får från våra kunder har start omgående och är längre konsultuppdrag.

 

Arbetsbeskrivning

Våra kunder som eftersöker Javautvecklare består av en spännande blandning vilka ger dig stora utvecklingsmöjligheter. Några kunder vi har nära samarbete med och där Javautvecklare eftersöks är t.ex. Polisen, Arbetsförmedlingen, KTH, Skolverket och Transportstyrelsen. Du kommer att både arbeta självständigt och i grupp och du kommer ingå i en större grupp med andra Javautvecklare. Ni kommer tillsammans arbeta Agilt. Operativsystemen är Windows och Unix och databaserna är SQL och MySQL.

Vad behövs för konsultrollen?
För att passa i denna konsultroll behöver du ha:

  • Erfarenhet som systemutvecklare som har utvecklat i Java, minst 4-8 års erfarenhet.
  • Erfarenhet av att ha jobbat med Språk; Java/JavaEE
  • Det är meriterande med:
  • Erfarenhet av arbete med Databaser: SQL och MySQL
  • Erfarenhet av Operativsystem: Windows och Unix
  • Erfarenhet av Agilt arbete.
  • Erfarenhet av arbete med tekniker såsom GIT, JQuery och/eller jUnit

Vem är du?

Som person är du konsultmässig vilket betyder att du har en positiv grundinställning, agerar professionellt och har en flexibel inställning till arbetsuppgifter och arbetstider. Du bör du vara organiserad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du kan både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du tycker om att samarbeta i grupp såväl som självständigt och bidrar alltid med personligt engagemang.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Tillsammans med din personliga Konsultchef tar vi fram en karriärplan baserat på dina mål och våra möjligheter! 

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson

Notera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida. Urval sker löpande då uppdraget ska tillsättas omgående. Har du frågor om rollen som konsult på Experis är du välkommen att kontakta Kandidatspecialist Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com.                                            

Välkommen med din ansökan!