Sogeti Sverige AB

Business Intelligence-konsult till Sogeti i Gävle

Plats
Gävle
Annonserat
den 12 oktober 2016
Stängs
den 31 oktober 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det går bra för Sogeti och vi behöver bli betydligt fler då efterfrågan på våra konsulter är stor. Efterfrågan på BI-lösningar och integration ökar drastiskt i regionen och vi behöver dig som brinner för integration. På Sogeti finns kollegor med stor erfarenhet och ett nätverk som du kan bidra till och dra nytta av. Det kommer finnas stora möjlighet att påverka vår fortsatta resa inom området både internt och tillsammans med våra kunder.

Vi anställer personer som är engagerade, intresserade och glada! Här finns stora möjligheter för dig som gillar att ta plats och utvecklas. Sogeti Gävle präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.

Vi söker dig som:

  • har arbetat några år som systemutvecklare eller specialist inom Data Warehouse/Business Intelligence
  • är flexibel, ansvarsfull och orädd för att anta nya utmaningar
  • är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare
  • är analytisk, tekniskt skicklig och drivs av att tillsammans med kunden lösa problem och förbättra dess verksamhet.

Det är ett plus om du har:

  • goda kunskaper att utnyttja Excel, SharePoint och PowerBI som front-end i en BI-lösning.

Som person är du intresserad av helheten i kundens verksamhet och du gillar att jobba i team. Att du har ett stort intresse av moderna utvecklingsmetoder som Scrum och andra agila metoder är ett plus.

Låter det här lockande? Tveka då inte att höra av dig redan i dag! Har du frågor? Kontakta mig, Agneta Murén, så berättar jag mer.