Kreativa front-end utvecklare till Bouvet!

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 13 oktober 2016
Stängs
den 25 december 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bouvet är ett ledande skandinaviskt konsultföretag som levererar tjänster inom IT, digital kommunikation och rådgivning. Bouvet har cirka 1000 medarbetare, fördelade på 14 kontor i Norge och fyra kontor i Sverige. Sverigekontoren består idag av ca 100 personer, varav 20 dedikerade personer på Malmökontoret. År 2014 blev vi utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute.


Vill ni följa med på vår spännande resa?

Nu expanderar vi i Sverige och söker 2 stycken vassa front-end utvecklare med stor ambition och nära till skratt till vårt härliga team i Malmö. Vår målsättning är att vara det mest trovärdiga konsultbolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna.  Hos oss är du som medarbetare alltid i fokus och genom korta beslutsvägar och högt i tak har du möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med god stämning, spännande projekt och utmanande arbetsuppgifter. Vi tror på våra medarbetares vilja att utvecklas och ger dig och dina kollegor möjlighet att både bredda och fördjupa er, bland annat genom regelbundna sociala aktiviteter som CodeCamps och Design Reviews.

Arbetsuppgifter:

För att lyckas hos oss bör du ha mycket goda kunskaper i JavaScript, HTML och CSS. Vi tror att du har 3-5 års erfarenhet av front-end utveckling samt ett stort intresse av webbteknologi. Du trivs i en miljö där du får arbeta varierat, både inhouse och ute hos kund i olika projekt. Ditt geografiska område är primärt Skåne-och Öresundsregionen. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av UX, grafisk design, användbarhet och gärna ett eller flera CMS (t.ex. SiteVision, EpiServer, Drupal, Wordpress).

Vem är du?

Som person är du entreprenörsmässig, kreativ och konsultativ. Du är kund- och lösningsfokuserad, har goda kommunikationsegenskaper och är ansvarstagande. Du har förmåga att hantera många arbetsuppgifter, även under tidspress och gillar nya utmaningar. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Kontaktperson:

I denna rekrytering arbetar vi med Experis IT och rekryteringskonsulter Sophie Dalebjer och Igor Micanovic. De nås på fornamn.efternamn@se.experis.com alt. 040 660 63 33 / 040 665 61 44. 

Urval sker löpande så skicka in ditt CV eller ta kontakt via LinkedIn på: https://se.linkedin.com/in/sophiedalebjer eller https://www.linkedin.com/in/igormicanovic.

Ser fram emot att träffa dig för en personlig intervju!