Teknisk IT- projektledare till Bouvet!

Rekryterare
Plats
Malmö
Annonserat
den 13 oktober 2016
Stängs
den 1 december 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bouvet är ett ledande skandinaviskt konsultföretag som levererar tjänster inom IT, digital kommunikation och rådgivning. Bouvet har drygt 1000 medarbetare, fördelade på 14 kontor i Norge och fyra kontor i Sverige. Sverigekontoren består idag av ca 100 personer, varav 20 dedikerade personer på Malmökontoret. År 2014 blev vi utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute.

 

Vill du följa med på vår spännande resa?

Nu expanderar vi i Sverige och söker en duktig, senior teknisk IT- projektledare, med hög ambition och nära till skratt till vårt härliga team i Malmö. Vår målsättning är att vara det mest trovärdiga konsultbolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Hos oss är du som medarbetare alltid i fokus och genom korta beslutsvägar och högt i tak har du möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med god stämning, spännande projekt och utmanande arbetsuppgifter. Vi tror på våra medarbetares vilja att utvecklas och ger dig och dina kollegor möjlighet att både bredda och fördjupa er.

Arbetsuppgifter:

För att lyckas i denna roll ser vi dig ha intresse av både teknik och projektledning. Vi tror att du har kunskap och bakgrund inom infrastruktur och har valt att vidareutveckla dig inom projektledning. Du har minst 5 års erfarenhet och du trivs i en miljö där du får arbeta hos kund i olika projekt. Ditt geografiska område är primärt Skåne och Öresundsregionen. Det är meriterande om du har erfarenhet av eller certifieringar i Scrum, ITIL, PRINCE2, PMI eller IPMA.

Vem är du?

Som person är du entreprenörsmässig, kreativ och konsultativ. Du är kund- och lösningsfokuserad, har goda kommunikationsegenskaper och är ansvarstagande. Du har förmåga att hantera många arbetsuppgifter även under tidspress och du gillar utmaningar. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Kontaktperson:

I denna rekrytering arbetar vi med Experis IT och rekryteringskonsult Sophie Dalebjer. Hon nås på sophie.dalebjer@se.experis.com alt. 040 660 63 33.

Urval sker löpande så skicka in ditt CV eller ta kontakt via LinkedIn på: https://se.linkedin.com/in/sophiedalebjer.

Välkommen in med din ansökan!