Spelare sökes till Dream Team!

Rekryterare
Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 14 oktober 2016
Stängs
den 13 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I takt med att banken går mot att vara helt digital ökar behovet av, och kraven på, tjänster och rutiner kring detta. Detta innebär att vårt team idag har en central roll inom Nordea.    

Vi förstärker nu ytterligare vårt team för att matcha Nordeas allt snabbare digitala expansion.      

Om tjänsten

Archives levererar arkiveringstjänster till hela Nordea. Vi är två agila team bestående av totalt 18 personer. Teamen strävar efter att vara självorganiserande och vi tar gemensamt ansvar för applikationsarkitektur, utveckling och underhåll av vårt system.    

Du kommer att jobba med allt från kravinsamling och projektdrivarroll till att sätta upp flöden för digital dokumenthantering, samordna uppgraderingar och datamigreringar in i vårt moderna system.    

Den person vi söker kommer tillsammans med verksamheten att implementera digitala dokumentlösningar mha IBMs OnDemand och Content Manager programvara, hela vägen från kravinsamling till projektleverans.     Vi är ett team som jobbar enligt Agila metoder och gemensamt ansvarar vi för hela vår leverans. Det innebär att du, liksom övriga teamet, konstant breddar dig och hoppar in och gör de uppgifter som för tillfället är högst prioriterade. Detta ger stor variation på arbetsuppgifter men sätter också krav på att du som person är öppen för nya utmaningar.      

Din profil

I första hand är det en personlighetstyp vi letar efter. Vi söker en person som är analytisk, driftig, positiv och nyfiken. Du har även en hög kommunikationsförmåga och letar aktivt nya vägar och lösningar tillsammans med våra beställare. Du bör vara intresserad av teknik och IT-arkitektur.  

Du har erfarenhet av databaser.    

Det är positivt om du har kunskaper inom:         

  • Agila arbetsmetoder      
  • Projektledning   

Du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Vi kommer att lära upp dig på IBMs programvaror OnDemand och Content Manager.      

Mer information och skicka ansökan

För mer information kring tjänsten, är du välkommen att kontakta:  

Helena Biander 0705-08 43 11 helena.biander@nordea.com (Gruppchef).   Gunilla Lindblad 0722-30 58 10 gunilla.lindblad@nordea.com

(Fackombud Finansförbundet).   Anna Ohlsson 0761 – 41 23 79 anna.ohlsson@nordea.com

(Fackombud SACO).  

Skicka in din ansökan senast 13 november, 2016.