Sogeti Sverige AB

FrontEnd-utvecklare

Plats
Uppsala
Annonserat
den 17 oktober 2016
Stängs
den 24 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hej! Välkommen till oss på Sogeti!

Du är en riktigt vass frontend-utvecklare som har jobbat med webb- och/eller app-utveckling under minst tre år. Du vill ständigt utvecklas, självständigt och tillsammans med kollegor som brinner för att ta fram snygga, smarta och väl fungerande lösningar för webb och mobil. Du håller dig ständigt uppdaterad om nyheter inom området.

Du är initiativrik men samtidigt lyhörd för kundens önskemål och förutsättningar. Du förstår vikten av samarbete för att kunna leverera enkla, effektiva lösningar av hög kvalitet som är enkla att underhålla.

Du kommer få jobba med att realisera lösningar baserad på erhållen design till HTML/CSS/JavaScript. I våra webbprojekt jobbar vi främst med Microsoftbaserade lösningar, t ex Umbraco och EPiServer. Har du erfarenheter av någon av dessa plattformar är det ett stort plus.

Vi levererar till många olika kunder vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag. Vi föredrar att arbeta i agila utvecklingsteam med täta och kontinuerliga leveranser. Uppdragen kan vara både ute hos kund och på plats våra i lokaler i Uppsala.

Du kommer att jobba på ett kontor fokuserat på Microsoft, webb och app, främst EPiServer, Umbraco och Xamarin. Här jobbar projektledare, webbstrateger, interaktionsdesigners, arkitekter och utvecklare.

Vi jobbar nära övriga Sogeti där all typ av kompetens finns att tillgå, t ex inom arkitektur, integration, säkerhet, business intelligence och test.

Sogeti Uppsala är det lilla trivsamma kontoret mitt i stan där vi utvecklar webbar, appar och andra system Här är vi runt 30 personer som jobbar tätt tillsammans med våra kunder för att bygga de stabilaste systemlösningarna, de bästa webbarna eller de mest användbara apparna. Sogeti är utsedda till IT- branschens bästa arbetsgivare för tredje året i rad.

Hör av dig, så tar vi en fika - eller skicka in en ansökan direkt!

Vi söker dig som:

 

 • har mycket goda kunskaper i HTML5, CSS3, JavaScript och ramverk som t ex AngularJS
 • har erfarenheter av att arbeta med responsiv webbdesign
 • är utåtriktad, kommunikativ och positiv
 • känner dig trygg i din roll, men ständigt vill utvecklas
 • är lyhörd och okomplicerad att arbeta med
 • har universitets-, eller högskoleexamen, eller motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet
 • På Sogeti tror vi på kulturell mångfald, men för denna tjänst krävs att du pratar svenska flytande!

Det är meriterande om du har:

 • är en vass C#-utvecklare
 • relevanta certifieringar
 • erfarenhet av Umbraco eller EPiServer
 • erfarenhet av agila projektramverk, t.ex. Scrum