Sogeti Sverige AB

Utvecklare inom .NET och Xamarin till Sogeti Uppsala

Plats
Uppsala
Annonserat
den 17 oktober 2016
Stängs
den 21 december 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hej! Välkommen till oss på Sogeti! Vill du jobba som utvecklare inom .NET med inriktning mot mobila applikationer, gärna i Xamarin? Då finns här en möjlighet för dig som är en duktig och driven utvecklare som gillar du att sätta dig in i vad kunden egentligen behöver och att föreslå innovativa lösningar på kundens problem.

Tjänsten ställer stora krav på självständighet och förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Vi jobbar både från vårt kontor i Uppsala och på plats hos våra kunder med en stor bredd av uppdrag och tekniker.

Vi värdesätter entreprenörskap och enkelhet och här ger vi dig chansen att växa i en konsultkultur som genomsyras av eget ansvar och flexibilitet och med ett etablerat nätverk för stöd, uppföljning och coachning. Möjligheterna är många.

Sogeti Uppsala är det lilla trivsamma kontoret mitt i stan där vi utvecklar webbar, appar och andra system Här är vi runt 30 personer som jobbar tätt tillsammans med våra kunder för att bygga de stabilaste systemlösningarna, de bästa webbarna eller de mest användbara apparna. Sogeti är utsedda till IT- branschens bästa arbetsgivare för tredje året i rad.

Hör av dig så tar vi en fika- eller skicka in en ansökan direkt!

Vi söker dig som:

 

  • Har minst 3 års erfarenhet av utveckling inom .NET / C#
  • Har intresse av apputveckling i Xamarin för Android och iOS
  • Relevant högskoleutbildning.

Meriterande är:

  • erfarenhet av Azure
  • Erfarenhet av utveckling för Android och iOS
  • Erfarenhet av utveckling i Xamarin