Sogeti Sverige AB

Testledare

Plats
Uppsala
Annonserat
den 17 oktober 2016
Stängs
den 24 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Hej! Välkommen till oss på Sogeti!

Vill du jobba med kvalitetssäkring och är en skicklig testledare? Har du ett genuint intresse och passion för test? Hos oss får du en viktig roll i att leverera det kunden egentligen behöver.

Sogeti är en helhetsleverantör av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster. Vi har samlat erfarna testspecialister, Sogetis väldokumenterade testprocesser, samt en rad olika testverktyg i våra testteam.

Vi värdesätter entreprenörskap och enkelhet och här ger vi dig chansen att växa i en konsultkultur som genomsyras av eget ansvar och flexibilitet och med ett etablerat nätverk för stöd, uppföljning och coachning. Vi jobbar både från vårt kontor i Uppsala och på plats hos våra kunder med en stor bredd av uppdrag och tekniker. Möjligheterna är många.

Sogeti Uppsala är det lilla trivsamma kontoret mitt i stan där vi utvecklar webbar, appar och andra system. Här är vi runt 30 personer som jobbar tätt tillsammans med våra kunder för att bygga de stabilaste systemlösningarna, de bästa webbarna eller de mest användbara apparna. Sogeti är utsedda till IT- branschens bästa arbetsgivare för tredje året i rad.

Du är en social och innovativ person, som har lätt för att skapa kontakter med andra människor. Som testledare är det viktigt att du är en ansvarstagande och strukturerad lagspelare som kan entusiasmera ditt team. Vi ser även att du är en social, drivande och innovativ person som är duktig på att identifiera kundens behov och inte räds att lägga fram förbättringsförslag för att skapa en lösning som överträffar kundens förväntningar.

 

Vi söker dig som:

  • Har minst 3 års erfarenhet av test och testledning
  • Har relevant högskoleutbildning
  • Har vana att använda testverktyg, exempelvis QC, TFS/MTM, ReQtest eller Jira
  • På Sogeti tror vi på kulturell mångfald, men för denna tjänst krävs att du pratar svenska flytande!

Meriterande är:

  • ISTQB certifiering eller liknande
  • Erfarenhet av agila arbetssätt
  • Tidigare bakgrund som utvecklare
  • Utbildningar inom test

Hör av dig så tar vi en fika- eller skicka in en ansökan direkt!