CGI

Bolagsjurist, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 oktober 2016
Stängs
den 14 augusti 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi en affärsorienterad bolagsjurist till vårt kontor i Kista.

Vi behöver stärka upp vårt svenska juristteam med en jurist som har 5-7 års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag. CGIs svenska juristteam består idag av sex jurister.Arbetsuppgifterna spänner över ett brett affärsjuridiskt område med tonvikt på avtal och frågor inom IT-området varför det är viktigt med erfarenhet av större IT-outsourcingaffärer eller andra komplexa IT-tjänsteleveranser. Erfarenhet av att arbeta med större internationella bolag är också meriterande.Som person är du ambitiös, engagerad och analytisk och tycker om att arbeta i en miljö med högt tempo. Du är bra på att prioritera, arbetar effektivt och har ett genuint intresse och engagemang för affärsverksamheten. Arbetet kräver att du är van vid och bekväm med att driva juridiska frågor självständigt. Mycket av arbetet sker i team sammansatta för specifika upphandlingar varför det är viktigt med god samarbetsförmåga, ödmjukhet och prestigelöshet samtidigt som arbetet kräver stor integritet.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska då mycket av arbetet sker på engelska. I rollen som bolagsjurist kommer du att kommer att rapportera till chefsjuristen för Sverige.

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna Marcus Bergdahl, chefsjurist för CGI Sverige, telefon 0706-912948.

Urval sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt och senast den 30 november 2016.

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.

  • Analytical Thinking
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Swedish

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb