Erfaren Affärsrådgivare

Plats
Norrbottens län, Västerbottens län, Boden, Kalix, Luleå, Piteå
Annonserat
den 20 september 2016
Stängs
den 28 november 2016
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arctic Business Incubator verkar från Skellefteå i söder till Kiruna med att skapa nya tillväxtföretag med internationell marknad. Vi jobbar ofta med innovationer från Universitet men även med innovatörer och avknoppningar från existerande bolag och verksamheter. Vi hjälper våra bolag bygga team, göra rätt affär, hitta finansiering och växa. Idag jobbar vi med mer än 35 företagsidéer, har kontor i Luleå och Skellefteå och har flera framgångsrika företag som redan gjort resan hos oss. Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vårt team. Besök gärna www.abi.se, www.esabic.se och https://www.facebook.com/ArcticBusinessIncubator/

 

Arbetsbeskrivning
Som Affärsrådgivare är din huvuduppgift att ge aktivt och operativt stöd och att via daglig dialog etablera goda relationer med medlemsföretag, företag, myndigheter och organisationer. Du har en viktig funktion i att ge stöd vid start och uppbyggnad av nya företag, utveckla affärsmodeller, bygga team, finansiering av bolag samt att vara en god analytiker och inspiratör gentemot medlemmar och företag. Att hantera frågor inom marknadsföring, försäljning, finansiering, team och ekonomi blir en stor del av ditt arbete.

Vem är du?
Vi förutsätter att du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis rymdteknik, cleantech, IT, teknik eller ekonomi. Du bör även ha en praktisk erfarenhet och god förståelse för processen kring att starta och bygga företag och ett etablerat kontaktnätverk (meriterande om nationellt eller internationellt). Erfarenhet av försäljning, marknadsföring är ett krav och har du även erfarenhet av finansiering och riskkapital, den akademiska världen samt internationell erfarenhet är det meriterande. Som person bör du vara lyhörd och smidig, ha en god förmåga att uttrycka dig i så väl i tal och skrift både på svenska och engelska samt att förstå affärsmässiga och företagsekonomiska principer.

Kontaktperson
Varmt välkommen med din ansökan via www.experis.se (annonsid: 1073194)
Urvalet kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 november.

Har du ytterligare frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren, Experis AB, inger.sundgren@se.experis.com telefon 070-3774891, 0920-247061.