Dormakaba söker projektledare inom säkerhetssystem

Rekryterare
Plats
Stockholms län, Stockholm
Annonserat
den 17 oktober 2016
Stängs
den 31 januari 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Dormakaba - en ny branschledare träder fram! Kaba Group, med säte i Rümlang i Zürich (Schweiz), och Dorma Group, baserat i Ennepetal nära Düsseldorf (Tyskland), slogs samman och bildade dormakaba i september 2015. Sammanslagningen har skapat världens tredje största företag på den globala marknaden för säkerhet och tillgänglighet med ca 16 000 anställda. dormakaba är aktivt i mer än 50 länder och har genom produktion, distribution och serviceställen närvaro på alla relevanta marknader. Tillsammans erbjuder de två företagen en heltäckande portfölj av produkter, tjänster och lösningar för säkerhet och tillgänglighet. Båda företagen har en lång tradition av innovation och ingenjörskonst. På vägen mot det strategiska objektivet att vara innovationsdrivaren i branschen kopplar dormakaba kundernas behov mot trender inom teknologin och utvecklar en stadig ström av banbrytande lösningar som tillför värde för kunder och användare. Omkring 5% av den årliga försäljningen läggs på forskning och utveckling av nya produkter varje år. I Sverige är dormakaba den näst största aktören på marknaden med ambitiösa mål för framtiden. dormakaba Sverige har ett väl inarbetat nätverk med återförsäljare och partners och satsar stort för att skapa ännu bättre service och lösningar för våra kunder i Sverige.

 

Arbetsbeskrivning

Vill du få möjligheten att utforma totallösningar inom säkerhet inom de mest spännande och komplexa byggprojekten i Sverige just nu? Vill du ha möjlighet att själv utveckla din roll som projektledare? Följ med på en unik förändringsresa där två bolag blir till ett - dormakaba!

Som projektledare ansvarar du för att utforma de bästa säkerhetssystemlösningarna inom givna ramar. Du kommer att få möjligheten att vara med i alla faser, från införsäljning, där du stöttar med din kompetens med framtagning av bra helhetslösningar, till genomförandefasen på olika byggarbetsplatser, där din kompetens inom projektledning kommer väl till pass ända fram till slutleverans. Då det är en ny roll på dormakaba så kommer du att få möjlighet att påverka och utforma rollen på ditt sätt. Då dormakaba är en av de få aktörerna på den svenska marknaden som kan erbjuda en komplett produktkatalog gällande säkerhet så exponeras du också för kunder som kräver de mest komplexa och omfattande säkerhetslösningarna idag.

Dormakaba finns representerade i hela Sverige så det innebär att resor förekommer regelbundet i tjänsten. Vid en ev anställning kommer en bakgrundskontroll att göras iom att tjänsten är säkerhetsklassad. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk utbildning och erfarenhet av projektledning när det gäller framtagning av systemlösningar och/eller inom byggbranschen. Erfarenhet av utformning av säkerhetssystem och utbildning i entreprenadjuridik är meriterande.

Som person är du en genomförare som har ett starkt inre driv. Du gillar att lösa problem som uppstår på kort eller lång sikt.   Du är trygg i dig själv och kan skapa nödvändiga processer och rutiner vid behov. Du är ihärdig och når utstakade mål i tid. Då man träffar och samarbetar med många olika personer både internt och externt så tror vi att du har en hög social förmåga och teamkänsla. Tjänsten kräver att du behärskar engelska i tal och skrift. Då resor förekommer i tjänsten är det ett krav att du har B-körkort.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar dormakaba med Experis Engineering. Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urval och intervjuer kommer ske löpande. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rutger Carlheim-Gyllenskiöld 08-736 19 19 eller rutgyl@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!